Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Οι Τούρκοι «παρέδωσαν» τον έτερο Ρώσο πιλότο φοβούμενοι άμεσες αντιδράσεις από Μόσχα!


1124


Ο ένας από τους δύο Ρώσους πιλότους που εκτινάχθηκαν  από το ρωσικό μαχητικό Su-24 , το οποίο  καταρρίφθηκε από τουρκικά αεροσκάφη,  εντοπίστηκε και περισυλλέγει  από τον συριακό στρατό και επέστρεψε  στην βάση της Λατάκειας  , δήλωσε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Γαλλία , σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ .
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι Τούρκοι έδωσαν εντολή να « παραδοθεί» ο Ρώσος πιλότος στον συριακό στρατό, επιθυμώντας να μετριάσουν τις αντιδράσεις της Μόσχας.

Άλλωστε η τουρκική πολιτική ηγεσία «πάγωσε» με την εικόνα του Ρώσου πιλότου  νεκρού,  και τους Τουρκμένους να πανηγυρίζουν γύρω του  σκυλεύοντας το πτώμα . Το περιστατικό αυτό θα προκαλέσει σίγουρα αντίποινα από την Μόσχα , τα οποία θα δημιουργήσουν πανικό στην Τουρκία. Το κατάλαβαν οι Τούρκοι αλλά τώρα είναι αργά.
Τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη κατέρριψαν το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο, την Τρίτη, ωθώντας την Μόσχα σε μια οργισμένη απάντηση,  και δημιουργώντας πολεμική ένταση στην περιοχή για το μέλλον της Συρίας και την τύχη του Ισλαμικού Κράτους.
Ο ένας από τους δύο  πιλότους σκοτώθηκε από πυρά από το έδαφος μετά την πτώση του με αλεξίπτωτο από το αεροσκάφος την Τρίτη, ενώ ο δεύτερος παρελήφθη από δυνάμεις του συριακού στρατού.
« Ο ένας πιλότος τραυματίστηκε όταν έπεσε με αλεξίπτωτο κάτω και σκοτώθηκε με έναν  άγριο τρόπο στο έδαφος από τους μαχητές της Τζιχάντ στην περιοχή, ενώ ο άλλος κατάφερε να δραπετεύσει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει βρεθεί  από τον συριακό στρατό και θα πρέπει να οδεύει  πίσω στην ρωσική αεροπορική βάση»,  δήλωσε  ο Ρώσος πρεσβευτής Α. Ορλώφ στο ραδιόφωνο Europe 1 . Πληροφορίες φέρουν τον ίδιο να βρίσκονταν στο χωρίο  Yamadi κοντά στους Τουρκμένους.!!
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης  ότι ένας Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετείχαν δύο ελικόπτερα τα οποία  βλήθηκαν από  Τουρκμένους στο έδαφος , ενώ οι υπόλοιποι  κατάφεραν να διαφύγουν .
Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι  δύο F-16 κατέρριψαν  το ρωσικό  Su-24 επίθεση αφού παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, και αφού η Τουρκία  εξέδωσε 10 προειδοποιήσεις  μέσα σε πέντε λεπτά. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αρνήθηκε  ότι το αεροσκάφος απομακρύνθηκε  από τον συριακό εναέριο χώρο .
Η εικόνα με τον Ρώσο πιλότο ταξίδεψε και στο τελευταίο χωριό της αχανούς ρωσικής επικράτειας «αμφισβητώντας » την ισχύ του Β.Πούτιν , για αυτό και η απάντηση θα είναι ανάλογη.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.