Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Δημοψήφισμα αποφάσισαν στην Κω για τα hot spot



Εντολή στον Γενικό Διευθυντή του Δήμου της Κω να γίνει άμεσα διαδικασία δημοψηφίσματος, έδωσε χθες, όπως αποκάλυψε στην διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος της Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Στην τοποθέτηση του επί του θέματος τόνισε ότι ο δήμος Κω και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου έχουν ταχθεί ξεκάθαρα κατά του Hotspot όπως αποφάσισε και η Επ. Διαβούλευσης.
"Προτείναμε 10 χώρους τους οποίους θεώρησαν ότι είναι επάνω σε κατσάβραχα, ή ότι είναι μικροί. Βλέπετε θέλουν μεγάλες εκτάσεις για να φιλοξενήσουν χιλιάδες κόσμο..." είπε ο κ. Κυρίτσης τονίζοντας μάλιστα την τροπολογία την οποία πέρασαν το δικαίωμα που θα έχει ο Διοικητής του Hot Spot να παρατείνει μέχρι 25 μέρες την παραμονή των μεταναστών στο Hot Spot που θα λειτουργεί σαν στρατόπεδο.
Μάλιστα, ο Γ. Κυρίτσης είπε ότι αν ισχύει αυτό που έγραψε το ΒτΚ για παρουσία ένστολου σε συνεδρίαση ΔΣ (για την μπλόφα με το Σελβέρι ώστε να καταλήξουν στην 148) αυτό έχει να γίνει όπως είπε από την εποχή της Χούντας.
kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.