Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Δίδαξε ήθος ο Nigel Farage.Αποχώρησε από την πολιτική,αφού αξιώθηκε να δει τον αγώνα που διεξήγαγε…

Δίδαξε ήθος ο Nigel Farage.Αποχώρησε από την πολιτική,αφού αξιώθηκε να δει τον αγώνα που διεξήγαγε για 20 έτη,για έξοδο της Αγγλίας από την ΕΕ,να επιβραβεύεται.

… για 20 έτη,για έξοδο της Αγγλίας από την ΕΕ,να επιβραβεύεται.
Τόπο στα νειάτα έδωσε ο πρόεδρος του αγγλικού κόμματος UKIP Nigel Farage,ο οποίος κατόρθωσε με τους αγώνες που έδωσε επί 20 έτη,να δει την Αγγλία να αποχωρεί από το διευθυντήριο των Βρυξελλών.

Ο λαικιστής για πολλούς πολιτικός,μετά την επίτευξη του κύριου και μοναδικού στόχου της πολιτικής του καριέρας,δήλωσε την παραίτηση του και την αφιέρωση πλέον του χρόνου του στην προσωπική του ζωή.
Κάποιοι εδώ στην Ελλάδα που αν δεν μυρίσουν γερμανικά χνώτα δεν πέφτουν για ύπνο,βρήκαν ευκαιρία να τον κράξουν,ότι εγκατέλειψε το κόμμα του αφού έβγαλε την Αγγλία από την ΕΕ.Δεν είναι έτσι.Μαθημένο το πολιτικό κατεστημένο εδώ στην Ελλάδα στους »δια βίου επαγγελματίες»πολιτικάντηδες,που φεύγουν από τα έδρανα της βουλής μόνο για να πάνε στην τελευταία τους κατοικία,δεν μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει αξιοπρέπεια.
Ο Farage,νίκησε,με σκληρή και επίμονη δουλειά και αποχωρεί από την καρέκλα του κόμματος,έτσι ώστε να έλεθει η νέα γενιά πολιτικών,για να έχει και εκείνη την ευκαιρία,να πραγματοποιήσει τους στόχους της.Μέχρι τότε,θα τον υποστεί ο Σουλτς στο ευρωκοινοβούλιο καθώς και γερμανοτραφείς χαρτογιακάδες των Βρυξελλών,μέχρι την ημέρα που και επίσημα η Αγγλία,θα αποχωρήσει από την ΕΕ..ο Farage θα είναι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα.
dioptra-news.gr

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΡΑΤΖ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ'' ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟς ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ''ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ''ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΕΣΤ PREDICT ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.