Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ… «ΣΚΟΤΕΙΝΑ» ?


samaras-karamanlis-papandreou-venizelos

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άρχισαν πάλι τα μυστικά δείπνα και τα σκοτεινά μαγειρέματα, ενώ η χώρα περνά ασυνήθιστα δύσκολες στιγμές και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής γίνεται όλο και πιο κρίσιμο ?
Το εντυπωσιακό είναι πως επανέρχονται οι «σωτήρες», αυτοί που κατεδάφισαν τα πάντα και έστειλαν τον τόπο στο ατελείωτο μαρτύριο των μνημονίων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, άλλος ένας «μυστικό δείπνος» έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες. Στο σπίτι πρέσβη ισχυρής χώρας, φιλικά προσκείμενης στη δική μας οι κοι Σαμαράς, Καραμανλής, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπαδήμος και Πικραμμένος συνέφαγαν ώστε να συζητήσουν τα τρέχοντα και μελλοντικά γεγονότα.
Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η άνοδος της ακροδεξιάς στη Γερμανία και την Ευρώπη γενικότερα.
Το δεύτερο είναι η μη τήρηση της συμφωνίας Ε.Ε-Τουρκίας, από την πλευρά της δεύτερης. Συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης του ζοφερού μέλλοντος που επίκειται να έρθει.
Τρίτον και βασικότερον, συζητήθηκε η κάκιστη εικόνα των ελληνικών οικονομικών μεγεθών. Οι πληροφορίες θέλουν τον πρέσβη να είπε τα εξής : «Η χώρα σας οδηγείται στο απόλυτο ΧΑΟΣ…Πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες πριν είναι αργά, πολύ αργά. Πρέπει να γίνουν όλα εντός του 2016 και μάλιστα πριν τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες…»
Όλοι δήλωσαν έτοιμοι να αναλάβουν ευθύνες σε μελλοντική κυβέρνηση… Εθνικής Σωτηρίας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.