Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

«Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις …ΞΕΚΙΝΑ ΚΥΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ . ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ…


ΦΩΤΟ (1)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ του Ιντσιρλίκ κατεβάζει τους Ρώσους πιο γρήγορα.
ΕΝΕΡΓΕΙ ήδη το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ
Δεν μπορείς να αφήνεις 50 πυρηνικές βόμβες σε μια περιοχή που μοιάζει με ηφαίστειο.
Οι κρίσιμες στιγμές βγάζουν ήρωες και εξαλείφουν τους προδότες.
Μας το λένε πλέον κατάμουτρα…

¨Προσφυγική κρίση, οικονομική κρίση και στο βάθος… επιστροφή των δανειστών και εκλογές; Το γερμανικό περιοδικό Spiegel για τις άμεσες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική κυβέρνηση.
Με τον τίτλο «Ελλάδα, η απατηλή ηρεμία του Αυγούστου» το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αναφέρεται στις άμεσες προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο διάστημα η χώρα μας. Οπως γράφει η Deutsche Welle «Στην ελληνική πολιτική υπάρχει ένας χρυσός κανόνας: στα μέσα Αυγούστου τίποτα δεν πρέπει να διαταράσσει την ηρεμία. (…)
Spiegel: Η Ελλάδα θα βρει μπροστά της προσφυγικό, δανειστές ίσως & εκλογές¨iefimerida.gr/ 15 Αυγούστου 2016
για να δούμε όμως τι θα βρούνε οι εταίροι μας μπροστά τους;
Το ανθρώπινο σχέδιο της ανατροπής του Ερντογάν απέτυχε παταγωδώς…
¨Σοκαριστική ομολογία από το αμερικανικό (πολωνικής καταγωγής) «γεράκι» Zbigniew Kazimierz Brzezinski ότι οι ΗΠΑ διέπραξαν ένα βαρύτατο λάθος που υποστήριξαν το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και ζημίωσε σημαντικότατα την υπόληψή τους!
Στον επίσημο λογαριασμό του είχε αναρτηθεί το ακόλουθο tweet το οποίο επειδή προξένησε τον ανάλογο σάλο προφανώς διαγράφτηκε λίγο αργότερα. Πάντως κάποιες ιστοσελίδες το διέσωσαν όπως το αξιόπιστο Almasdarnews και το middleeastpress.com αλλά και εδώ¨ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 20:55 14/08/2016 http://www.pronews.gr/portal
ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ…
Και δεν μπορούν πλέον να το διαχειριστούν
¨Τουρκία – Ιντσιρλίκ: Φόβοι για την ασφάλεια αμερικανικών πυρηνικών όπλων
Δεκάδες αμερικανικά πυρηνικά όπλα αποθηκευμένα στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία, όχι μακριά από τα συριακά σύνορα, υπάρχει κίνδυνος να πέσουν στα χέρια «τρομοκρατών ή άλλων εχθρικών δυνάμεων», προειδοποιεί μια έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Η ασφάλεια αυτού του οπλοστασίου, που βρίσκεται σε απόσταση 110 χλμ.από τη Συρία, επικρινόταν από καιρό, όμως η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία επανέφερε τους φόβους για την προστασία αυτών των περίπου 50 πυρηνικών όπλων.
«Είναι αδύνατο να ξέρουμε αν οι ΗΠΑ θα είχαν μπορέσει να διατηρήσουν τον έλεγχο των όπλων σε περίπτωση παρατεταμένου εμφυλίου πολέμου στην Τουρκία», αναφέρει στην έκθεσή του το ινστιτούτο Stimson Center.
Η αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ είναι στρατηγικης σημασίας για τον υπό την ηγεσία της Ουάσινγκτον συνασπισμό εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, επειδή προσφέρει ταχεία πρόσβαση στους στόχους στο Ιράκ και τη Συρία.
Όμως τον Μάρτιο το Πεντάγωνο έδωσε εντολή να απομακρυνθούν για λόγους ασφαλείας οι οικογένειες των στρατιωτικών και του πολιτικού προσωπικού που σταθμεύουν στη νότια Τουρκία.
Ο τούρκος διοικητής της βάσης συνελήφθη εξάλλου, όπως και εκατοντάδες ανώτατοι αξιωματικοί, δικαστές και εισαγγελείς που κατηγορούνται από την Άγκυρα ότι υποστήριξαν την απόπειρα πραξικοπήματος.
«Από την άποψη της ασφάλειας, η αποθήκευση κατά προσέγγιση πενήντα αμερικανικών πυρηνικών όπλων στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ ισοδυναμεί με ρώσικη ρουλέτα», τόνισε η Λέισι Χίλεϊ, που συνυπογράφει την έκθεση.¨ onalert.gr/ 15 Αυγούστου 2016
ΑΚΡΙΒΩΣ
Η αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ ομοιάζει με ρώσικη ρουλέτα.
Μόνο οι Ρώσοι γνωρίζουν να παίζουν ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ και αυτοί είναι ικανοί να διαχειριστούν το μείζον πρόβλημα όταν θα αποκορυφώνεται ο εμφύλιος μέσα στην Τουρκία και ειδικότερα στην ΝΑ περιοχή της.
Δεν μπορείς να αφήνεις 50 πυρηνικές βόμβες σε μια περιοχή που μοιάζει με ηφαίστειο.
Αυτό το γεγονός θα επιταχύνει την ρωσική κάθοδο με όσες συνέπειες και αν προέλθουν.
Μας λένε οι φυλλάδες των οικονομικών δυναστών μας…
«Στην ελληνική πολιτική υπάρχει ένας χρυσός κανόνας: στα μέσα Αυγούστου τίποτα δεν πρέπει να διαταράσσει την ηρεμία…
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ
Ότι εμείς τιμάμε ΑΥΤΗ που προεδρεύει των υποθέσεων του Έθνους μας και ΗΓΟΥΜΕΝΕΥΕΙ της Πορείας του.
ΝΑΙ ΕΙΝΑΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΠΡΩΞΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ…
ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ και θα χαρούν πολλοί. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.