Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Αμερικανοί εναντίον Αμερικανών στα χαρακώματα της Συρίας! Το απόλυτο μπέρδεμα

Αμερικανοί εναντίον Αμερικανών στα χαρακώματα της Συρίας! Το απόλυτο μπέρδεμα

Δύο σύμμαχοι των ΗΠΑ συγκρούονται στο έδαφος της Συρίας.Από τη μία η Τουρκία την οποία πρόσφατα οι ΗΠΑ έβαλαν ξανά -έστω και προσωρινά- κάτω από τις “φτερούγες” τους.Και από την άλλη οι Κούρδοι οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό αποτελούν την “χερσαία δύναμη” των ΗΠΑ στο έδαφος της Συρίας. Πως τα καταφέρνει η Ουάσινγκτον;

Όπως σημειώνει το Sputnik σε άρθρο του οι ΗΠΑ είναι πλέον “ευθυγραμμισμένες| και με την Άγκυρα και με τους Κούρδους του YPG.
Αλλά η κατάσταση μπορεί εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχο και την ισορροπία που προσπαθούν να διατηρήσουν οι ΗΠΑ.Στο πλευρό των Κούρδων ανταρτών του YPG πολεμούν άνδρες των αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων.Κι αυτό μπορεί ανά πάσα στιγμή να τις φέρει αντιμέτωπες με τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις οι οποίες θέλουν να εξοντώσουν το YPG.Το οποίο το θεωρούν κι αυτό “τρομοκρατική οργάνωση”,που συνεργάζεται ευθέως με το PKK.
Την ίδια στιγμή όπως έγραψε το Militaire.gr μαζί με τις τουρκικές δυνάμεις στη Συρία έχουν εισβάλλει και αμερικανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι!
Μπέρδεμα και γι΄ αυτό δημοσιεύσαμε το γράφημα από το CNN στο οποίο γίνεται μια προσπάθεια να ξεκαθαριστεί ποιος είναι με ποιον στο πεδίο μάχης της Συρίας.Σημειώσαμε ότι ακόμη κι αυτό μπορεί να …ανανεώνεται κάθε μέρα…
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.