Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ! Το «Τουρκικό» κόμμα DEB φιλοδοξεί με υποψηφίους του, να κατέβει στις επόμενες Εθνικές εκλογές!







Για πρώτη φορά το «Τουρκικό» κόμμα DEB αποκαλύπτει τις προθέσεις του να κατέβει στις επόμενες Εθνικές εκλογές, συνεργαζόμενο με το ψηφοδέλτιο των Πράσινων-Οικολόγων αλλά και το κόμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτου.

Τις προθέσεις του αυτές, αποκαλύπτει και το παρακάτω δελτίο τύπου του ΚΙΕΦ με φωτογραφίες μελών του από συναντήσεις τους στην Αθήνα με σκοπό την κάθοδο στις επόμενες Εθνικές εκλογές.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB
Τα Στελέχη του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) πραγματοποίησαν επαφές και επισκέψεις στην Αθήνα. Η αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ αποτελούμενοι από τον Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαούς, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Αχμέτ Καρά και τον Αντιπρόεδρο Οζάν Αχμέτογλου, είχαν κάποιες επαφές και πραγματοποίησαν επισκέψεις στην πρωτεύουσα στις 13 και 14 Ιανουαρίου του 2017.
Τα Στελέχη του ΚΙΕΦ στις 13 Ιανουαρίου αρχικά επισκέφτηκαν την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα. Τα στελέχη του ΚΙΕΦ εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Naim Elgandour και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Mazen Rassas. Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ μετά την συζήτηση που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου έκανε την προσευχή της Παρασκευής, μαζί με τα άτομα που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο προσευχής της Ένωσης.
Τα Στελέχη του ΚΙΕΦ την ίδια μέρα συναντήθηκαν με την Άννα Στάμου που ήταν  υποψήφια Ευρωβουλευτής το 2014. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα Στελέχη του ΚΙΕΦ και την Άννα Στάμου, που ήταν  υποψήφια Ευρωβουλευτής τον Μάιο του 2014 στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων, αξιολογήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας και οι δυνατότητες συνεργασίας σε διάφορα θέματα. 
Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ στα πλαίσια των επισκέψεων στην Aθήνα συναντήθηκε με τον τέως Πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Στην συνάντηση των Στελεχών του ΚΙΕΦ και του τέως Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτο αξιολογήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας, ο οποίος εν τω μεταξύ τέως Πρόεδρος είχε πάρει τον λόγο στην κοινή εκδήλωση σχετικά με τις Μειονότητες, που πραγματοποίησε το ΚΙΕΦ και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αθήνα.
Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ, επισκέφθηκε τον Όμιλο Νέων Φοιτητών, και συναντήθηκε με τους φοιτητές της Δυτικής Θράκης που σπουδάζουν στην Αθήνα. Η συνάντηση με τους φοιτητές πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.
Κόμμα ΚΙΕΦ
adesmeuti-thrakis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.