Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ Η Ολλανδία απαγορεύει την προσγείωση του αεροσκάφους του Τσαβούσογλου.


Pays-Bas : le ministre turc des Affaires étrangères maintient sa visite
Η Ολλανδία απαγορεύει την προσγείωση της πτήσης του τούρκου ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου.AFP.Η κυβέρνηση της Ολλανδίας αποφάσισε ν΄απαγορεύσει την προσγείωση της πτήσης του  Mevlut Cavusoglu, που είχε προβλέψει ότι θα πήγαινε το Σάββατο στην Oλλανδία για να μετέχει σε  meeting για το δημοψήφισμα όπου θα έκανε ομιλία.

« Οι τουρκικές αρχές απέιλησαν δημόσια με τιμωρίες.Αυτό κα΄νει αδύνατη την αναζήτηση μιας λογικής λύσης », δήλωσε η κυβέρνηση με ανακοινωθέν. « Γι αυτό η Ολλανδία  απέσυρε το διακαίωμα προσγείωσης   » του αεροσκάους του τούρκου ΥΠΕΞ.AFP
H πρώτη Ευρωπαική χώρα που θεωρεί persona non grata τον τούρκο ΥΠΕΞ.
Η χώρα της τουλίπας έχει απαγορεύσει επίσης τις συγκεντρώσεις των τούρκων για το επερχόμενο δημοψήφισμα.
O Mevlut Cavusoglu δήλωσε την πρόθεσή του να πάει στην Ολλανδία και προειδοποίησε για βαριές τιμωρίες αν οι ολλανδικές αρχές του το απαγορεύσουν. « Θα πάω στο Rotterdam σήμερα  » Σάββατο είπε στο CNN-Turk. « Θα επιβάλουμε βαριές τιμωρίες στην Ολλανδία  » αν αυτή η επίσκεψη με στόχο να παραβρεθώ σε ένα  meeting υπέρ του δημοψηφίσματος που ενδυναμώνει τις προεδρικές εξουσίες εμποδιστεί δήλωσε.europe1.
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ. Ο ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΒΑΤΑ)ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ'' (ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΤΟΛΜΗ ΙΣΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ)ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΜΑΛΕΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ?ΘΑ ΒΡΥΧΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ''ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ''ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ,ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ. Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ,''ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙ'' ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΩΜΕΝΑ.... ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΒΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 0.08 second ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..... https://www.youtube.com/watch?v=iivrwoCbfEw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.