Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΕΙΣΒΟΛΗ-ATTIΛΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Ο τουρκικός στρατός με βάση τη συμφωνία ASTANA θα κάνει 3 στρατιωτικές βάσεις στην safe zone της επαρχίας του Ιντλίμπ.


Turkey Ends ’Euphrates Shield’ Operation in Syria
O τουρκικός στρατός, στρατός εισβολής και κατοχής που έχει κατακτήσει συριακά εδάφη στο βορρά της επαρχίας Χαλεπίου θα εισβάλει και στην επαρχία Ιντλίμπ που ελέγχουν εξ ολοκλήρου οι τρομοκράτες που κατά κύμματα και χιλιάδες εισέβαλαν από τα τουρκικά σύνορα.
Αυτή τη φορά ο τουρκικός στρατός όμως θα εισβάλει  »νομιμοποιημένος » ως ειρηνευτική δύναμη και για την τήρηση της εκεχειρίας δηλ . να μην χαθούν τα κεκτημένα για το φιλοτουρκικό παράγοντα στην επαρχία του Idlib.Θα εγκαταστήσει 3 στρατιωτικές βάσεις με βάση τη ρωσοτουρκική συμφωνία των ΄Αστανα.
Έτσι η Τουρκία πλέον αναδεικνύεται σε μικρή περιφερειακή Αμερική στη Μ Ανατολή και στη Μεσόγειο με βάση στο Β Ιράκ, με βάσεις στη Β Συρία και βέβαια με μια τεράστια βάση κατοχής στη Β Κύπρο.
Στο μεταξύ ο συριακός στρατός, στρατός των Ατάκτων επιδεικνύει πολιτική ανυπακοή στο μνημόνιο της τρόικας των Άστανα που δεν υπέγραψε ο Άσαντ και η αντιπροσωπεία του, το συριακό κράτος εν γένει και καταλαμβάνει εντός της safe zone το χωριό Zulaqyat πλησίον της  Lataminah στην Β Χάμα μετά από σφοδρές μάχες και χωρίς την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορίας που έχει πάψει να επιχειρεί από 1η Μάη σε αυτές τις περιοχές.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.