Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ρώσος Στάρετς: «Όταν εμείς οι Ρώσοι πάρουμε την ΠΟΛΗ, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα περιμένουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τους Έλληνες για να την λειτουργήσουν»




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μνήμη Άλωσης της ΠΟΛΗΣ 2017 και στην ανωτέρω φώτο δεσπόζει η Εικόνα του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ της Ιεράς Μονής Διονυσίου Αγίου Όρους που σύμφωνα με την παράδοση έμπροσθεν της ψάλθηκε για πρώτη φορά στα τείχη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ το Κοντάκιον

Ἦχος πλ. δ’.
Τῇ ὑπερμάχῷ στρατηγῷ τὰ νικητήρια, ὡς λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν εὐχαριστήρια, ἀναγράφω σοι ἡ πόλις σου, Θεοτόκε· ἀλλ’ ὡς ἔχουσα τὸ κράτος ἀπροσμάχητον, ἐκ παντοίων με κινδύνων ἐλευθέρωσον, ἵνα κράζω σοί· Χαῖρε Νύμφη ἀνύμφευτε.
Μνήμη Άλωσης της ΠΟΛΗΣ 2017 και το μάτι των μεγάλων γεωπολιτικών δυνάμεων βλέπει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και ΣΤΕΝΑ.
Οι πολιτισμικές και πνευματικές διαδρομές της χιλιόχρονης Ρωμιοσύνης συμπίπτουν με τις υπό χάραξη ενεργειακές διαδρομές των ισχυρών παικτών του πλανήτη που για αυτό τον λόγο τον αιματοκύλισαν .
Μνήμη Άλωσης της ΠΟΛΗΣ 2017 και η επικαιρότητα καταγίνεται με την ασθένεια του Ερντογάν και το παρασκήνιο βρίθει εικασιών σχετικά με την διάδοχη κατάσταση και τι μέλει γενέσθαι στην γειτονική χώρα.
Ιούλιος του 2015 και στην Ελλάδα του δημοψηφίσματος του ΝΑΙ ή ΟΧΙ γινόταν το «κάτσε έλα να δεις»
Εκείνες τις παράξενες μέρες που ετοιμαζόταν να ξεσπάσει νέα μνημονιακή καταιγίδα από τις τοκογλυφικές δυνάμεις , ένας υπερ ηλικιωμένος σεβαστός χαρισματούχος Ρώσος Γέροντας από ιστορική Λαύρα μας διαμήνυε με λόγους ελπιδοφόρους που δεν μπορούν να προσεγγιστούν με την κοινή –ψυχρή λογική αλλά μόνο με την ΔΥΝΑΜΗ της ΠΙΣΤΗΣ που διαθέτει ο καθένας.
Ρώσος Στάρετς: «τώρα σαν Ελλάδα είσαστε στο χείλος ενός ιστορικού ρήγματος και βαδίζετε προς μια υποβαθμισμένη αφόρητη διολίσθηση»
«Πολλοί Έλληνες με τις πράξεις τους δίνουν έπαινο στην προδοσία του Ιούδα»
«Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη τύχη για τον άνθρωπο. Μπορεί να της έδωσε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ πολλά βουνά όταν την έφτιαξε αλλά της έριξε μια χούφτα αλάτι και την έκανε πιο νόστιμη και αξιαγάπητη
« το χρωστάτε στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στην Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί»
Ρώσος Στάρετς: « όταν εμείς οι Ρώσοι πάρουμε την ΠΟΛΗ, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα περιμένουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τους Έλληνες για να την λειτουργήσουν»
Ρώσος Στάρετς: «αυτό το τελευταίο θα το πεις μετά από δύο χρόνια»
Είναι θέλημα ΘΕΟΥ η ΠΟΛΗ να παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργηθεί.
Ο καθένας με την ΠΙΣΤΗ του και τον ΠΟΘΟ του για αυτό και διαλαλήθηκε από τους ΑΓΙΟΥΣ μας ως ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.