Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Η αλβανίδα υπουργός άμυνας μηνύει δύο ελληνικές ιστοσελίδες για ανάρτησε σε βάρος της
«Έγραψαν ότι είχε εργασθεί ως χορεύτρια, η υπουργός Κοδέλι μηνύει ελληνικά ΜΜΕ»
Ιούνιος 7, 2017. 19:55
Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Μίμι Κοδέλι, φέρεται να κατηγορεί ελληνικά μέσα ενημέρωσης που πριν από μερικούς μήνες έγραψαν ότι πριν από χρόνια είχε εργασθεί ως χορεύτρια σε νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα.


Η είδηση κυκλοφόρησε από τις ελληνικές πύλες militaire.gr και makeleio.gr και η κα Κοδέλι καταφέρθηκε αμέσως εναντίον του Έλληνα ομολόγου της, Πάνου Καμμένου.
Όπως ανακοίνωσε η υπουργός, έχει καταθέσει μηνύσεις εδώ και μήνες για αστικές και ποινικές ευθύνες σε βάρος των αναφερομένων ιστοσελίδων και με πληρεξούσιο εκπροσωπείται από το δικηγορικό γραφείο των δικηγόρων Χρήστου Ζιόγκα και Χρήστου Θανασόπουλου, «Ζιώγας, Θανασόπουλος και Συνεργάτες», προκειμένου να προβούν σε ποινικές και αστικές διαδικασίες κατά των δύο ελληνικών πυλών.
(syri.net)
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.