Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Τη μαχαίρωσαν σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου και φώναζαν «Θα σε πάρει ο Αλλάχ»




Νέος συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Λονδίνο, όταν μια γυναίκα, υπάλληλος νηπιαγωγείου, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στη μέση ενός κεντρικού δρόμου από τρεις κοπέλες που φέρονται να φώναξαν «Θα σε πάρει ο Αλλάχ».

Η Karrien Stevens, διευθύντρια του νηπιαγωγείου Little Diamonds στην περιοχή Χέρμον Χιλ, επιβεβαίωσε στη Daily Mail ότι ένα μέλος του προσωπικού της, μια 30χρονη νηπιαγωγός, έπεσε θύμα επίθεσης από τρεις νεαρές γυναίκες ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς τη δουλειά της.
Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, η επίθεση πραγματοποιήθηκε την ώρα που η γυναίκα είχε φτάσει σχεδόν στον τόπο εργασίας της. Οι νεαρές (οι οποίες μάλλον είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους) επιτέθηκαν από πίσω στη 30χρονη, φωνάζοντας συνθήματα για τον Αλλάχ και τραυματίζοντάς την ελαφρά με μαχαίρι, ωστόσο τράπηκαν σε φυγή όταν ένας άνδρας έσπευσε να τη βοηθήσει. Ο άνδρας μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο νηπιαγωγείο που ήταν κοντά, και στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο που έδωσε στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες.
Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και ένα περιπολικό βρέθηκε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, οι τρεις δράστιδες είχαν εξαφανιστεί και προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών Αρχών, το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατικό συμβάν». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, για μερικές ώρες, τα σχολεία της περιοχής «σφραγίστηκαν» λόγω του περιστατικού, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι γονείς ότι τα παιδιά τους ήταν ασφαλή.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.