Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

«ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο γνωστοί Τούρκοι αρθρογράφοι, Abdulkadir Selvi και Ahmet Hakan, της εφημερίδας Χουριέτ, αποκάλυψαν ότι υπάρχει ομάδα διαφυγόντων Τούρκων αξιωματικών που ετοιμάζουν καινούργιο πραξικόπημα και μάλιστα γύρω στις 15 Ιουνίου, έτσι ώστε να προλάβουν το μουσουλμανικό Μπαϊράμ στις 25/6, για να γιορτάσουν την απελευθέρωση της Τουρκίας από τον δικτάτορα Ερντογάν.


Το ενδιαφέρων είναι ότι την πληροφορία αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει στην εφημερίδα Milli Gazete. ο απόστρατος αντιπτέραρχος και στρατοδίκης, Ahmet Zeki Üçok. ο οποίος έχει πολλές προσβάσεις στο στράτευμα.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, υπάρχουν πυρήνες ενεργών και αποστράτων αξιωματικών που είναι έτοιμοι να δράσουν εναντίον του Ερντογάν σε ένα καινούργιο πραξικόπημα, μια εξέλιξη που αν επαληθευτεί, όπως τόνισε ο δημοσιογραφος Abdulkadir Selvi, θα… πνίξει την Τουρκία στο αίμα.
Να σημειώσουμε ότι ο Abdulkadir Selvi θεωρείται από τους πιο έγκριτους δημοσιογράφους και κινείται στο τουρκικό παρασκήνιο.
DARBE HAZIRLIĞI VAR = ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Ίδωμεν.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.