Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Φόβος και Τρόμος ο τούρκος ΥΠΑΜ επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ για το κουρδικό και αυτά που φέρνει.




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αυτές τις ώρες οι γείτονες πνέουν τα μένεα και προσπαθούν παντοιοτρόπως να ακυρώσουν το δημοψήφισμα της 25 Σεπτεμβρίου.
Όμως τα πράγματα είναι ήδη εδώ και χρόνια δρομολογημένα από τον Ουρανό ως αναφορά το Κουρδικό.

1992- ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί 
2017 – Τούρκος ΥΠΑΜ: το κουρδικό φέρνει Παγκόσμια σύρραξη
Και όμως ο τούρκος έχει δίκαιο…
– Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνουν τα γεγονότα αυτά, ο Άγιος (Παϊσιος) απάντησε: «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους». Απόσπασμα από το άρθρο του κ. Α.Δ. Πηγή:pentapostagma@gmail.com
Η Τουρκία κινδυνολογεί: “Αν οι Κούρδοι ανεξαρτητοποιηθούν θα γίνει παγκόσμια σύρραξη”!
« Η Άγκυρα κλιμάκωσε σήμερα την αντίθεσή της στο δημοψήφισμα που έχει κηρύξει η αυτόνομη περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν για την ανεξαρτησία της περιοχής στις 25 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας στρατιωτικά γυμνάσια με πυροβόλα όπλα και εκτοξευτήρες πυραύλων κατά το μήκος των νότιων συνόρων της, τονίζοντας ότι η διάλυση των γειτονικών χωρών της μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμια σύρραξη.
Ο υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τσανικλί δήλωσε στην τουρκική πρωτεύουσα ότι το δημοψήφισμα της 25ης Σεπτεμβρίου εγείρει έναν μεγάλο κίνδυνο, σημειώνοντας ότι η Τουρκία θα λάβει «κάθε απαραίτητο μέτρο» για να αποτρέψει παρόμοια βήματα στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας της όπου κατοικούν κυρίως Κούρδοι. «Μια αλλαγή που θα σημάνει τη παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας του Ιράκ εγείρει μια μεγάλη απειλή για την Τουρκία», επισήμανε ο Τσανικλί.
«Η διατάραξη της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας και του Ιράκ θα πυροδοτήσει μια μεγαλύτερη, παγκόσμια απειλή, χωρίς ορατό τέλος», είπε χαρακτηριστικά
http://www.militaire.gr/Π. Καρβουνόπουλος 19/09/2017 | 20:05
Μήπως  μέσα στα απαραίτητα μέτρα που θα λάβει η τουρκία είμαστε και εμείς;  
Όμως στους γείτονες συμβαίνει να έχουν ..
– «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» 1991 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Το Κουρδικό επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ: 
«Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη).
Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά.
Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.
Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία» Αποσπάσματα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου.» 
– «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. 
Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….
Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.
Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός» σελ. 431«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994» ΤΟΜΟΣ Α΄ 6η ΕΚΔΟΣΗ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου
« Συγκλονιστικά είναι και τα λεγόμενα ενός ψάλτη, στη Ζώδια το 1973, του Δημήτρη του Πρωτόπαπα για την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο τότε & για το πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος, γεγονός που συνδέεται & αυτό χρονικά με την δημιουργία Κουρδικού κράτους.
Είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»
Απόσπασμα από την συνέντευξη Μητροπολίτη Μόρφου στο SIGMALIVE ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ επιβεβαιώνονται μέσα από γεωπολιτικές ανατροπές ,όπου οι άνθρωποι κάνουν τα δικά τους σχέδια αλλά δίχως να το καταλαβαίνουν εφαρμόζεται το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκα

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Κωσταντίνε ΒΑΡΔΑΚΑ.
    Δεν θα αναφερθω καθολου σε όσα φαιδρά αναφερονται στο αρθρο, παρα μονο σε τούτο: Αν δε μπορεις να εισαι σοβαρος, παψε να υπογραφεις με τον τιτλο "Δρ" προσβάλλοντας βάναυσα τον ιερότερο τίτλο που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος, δηλαδή τον τίτλο της συμβολής στην διανόηση και την αδιάλειπτη πρόοδο του ανθρωπινου γένους.Υπέγραφε μόνον με το όνομά σου, είναι αρκετό. Όπως ο αστυνομικός, ο στρατιωτικός, ή έστω ακόμη κι ο παπάς, οφείλει όταν φοράει τη στολή του να τη σέβεται και να προσέχει τη συμπεριφορά του και τη γενικότερη στάση του γιατί εκπροσωπεί το χώρο που ανήκει, ομοίως και πολλαπλάσια οφείλει και κάθε επιστήμων να προσέχει τι υπογράφει με τους τίτλους του. Δε γνωριζω αν εισαι οντως Δρ Οδοντιατρικης οπως γραφεται στο ίντερνετ, ωστόσο κράτησε τους τίτλους σου για τις δημοσιεύσεις σου σε επιστημονικά περιοδικά, αν έχεις , και όχι σε θρησκευτικά blog κατωτατου επιπεδου, με αναρτήσεις (πολλών συγγραφέων) που το περιεχόμενό τους δεν αντέχει ούτε στην παραμικρή κριτική σκέψη.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χρ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.