Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

O αρχηγός του τουρκικού ΓΕΣ και ο επικεφαλής της ΜΙΤ εσπευσμένα στη Ρωσία για συριακό.ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.Στο πιο υψηλό επίπεδο συναγερμού τέθηκε ο τουρκικός στρατός στα συριακά σύνορα.




O αρχηγός του τουρκικού ΓΕΣ ο Χουλουσί Ακάρ συνοδευόμενος από τον επικεφαλή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών τον Hikan Fidan, πήγε στη Ρωσία την Πέμπτη για συναντήσεις με τον ομόλογό του Valery Gerasimov,ανέφερε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο με ανακοινωθέν στις 18 Γενάρη.
 Τα τουρκικά μίντια μετέφεραν την Πέμπτη 18 Γενάρη ότι ο τουρκικός στρατός σήκωσε το επίπεδο συναγερμού στα σύνορα με Συρία στο πιο υψηλό επίπεδο. Η Τουρκία έχει προειδοποιήσει για επικέιμενη επιχείρηση στο συριακό Afrin που κουρδοκρατείται ενώ η Συρία απήντησε ότι θα καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά αν επιτεθούν στο Afrin.
L’image contient peut-être : 2 personnes, personnes debout
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.