Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ… «ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ» ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ;;;




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια συμβολική κίνηση ίσως με σημαντικό νόημα προχώρησαν οι Τούρκοι στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται αιχμάλωτοι στις κλειστές φυλακές στην Αδριανούπολη.

Όπως αποκαλύπτουν τουρκικά ΜΜΕ στις κλειστές φυλακές της Αδριανούπολης όπου κρατούνται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθηκαν μετά από ενέδρα στην περιοχή των Καστανιών, στον Έβρο, βρίσκεται κρατούμενος εδώ και μήνες ο πρώην αρχηγός του φιλοκουρδικού κόμματος HDP και βουλευτής της τουρκικής βουλής, ο Selahattin Demirtaş, με βαρείες κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Η κινηση αυτή ίσως έχει καθοριστική σημασία για τον χαρακτηρισμό των δυο Ελλήνων στρατιωτικών και για την περαιτέρω κράτηση τους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.