Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ «ΦΩΤΙΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια είδηση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Μέση Ανατολή, «Middle East Eye», που έχει έδρα το Λονδίνο και επιβεβαιώνεται από τα λιβανέζικα ΜΜΕ ότι οι ηγέτες της Αιγύπτου, Ιορδανίας, Σ. Αραβίας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν συναντηθεί σε μυστικό μέρος με σκοπό να δημιουργηθεί ένα συνασπισμός εναντίον της τουρκικής επεκτατικότητας, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην Τουρκία.

Όπως αναφέρεται στην συνάντηση αυτή μετείχαν ο διδάχος του σαουδαραβικού θρόνου, πρίγκιπας Muhammed bin Selman, ο διάδοχος του θρόνου του Abu Dabi, πρίγκιπας Şeyh Muhammed bin Zayid el Nahyan, ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Abdulfettah es Sisi, ο διάδοχος του θρόνου του Μπαχρέιν, πρίγκιπας Selman bin Hamed el Halife και ο βασιλιάς της Ιορδανίας, Abdullah ο 2ος, δηλαδή όλη η αφρόκρεμα του αραβικού κόσμου.
Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι οι εν λόγο Άραβες ηγέτες που επηρεάζουν όλο τον αραβικό κόσμο, αποφάσισαν να συνασπιστούν καθώς διαβλέπουν ότι ο Ερντογάν έχει ξεφύγει τελείως και κάπου θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και με όλα τα μέσα, αυτή η άκρατη τουρκική επεκτατικότητα.
Κάπιοι στην Άγκυρα μιλάνε για αμερικανικό δάχτυλο πίσω από αυτή την κίνηση
Αναμένονται εξελίξεις!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.