Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΗΠΑ,Βρετανία και η Γαλλία συγκεντρώνουν δυνάμεις στην περιοχή για χτυπήματα στη Συρία. Ρωσικα Su 34 με κρουζ κατά πλοίων κλείνουν τη συριακή ακτή.


ΤΩΡΑ Κινητοποίηση στη βρετανική βάση στην Κύπρο για να κάνουν επιδρομές τα αγγλικά αεροσκάφη κατά της Συρίας.


Οι βρετανικές δυνάμεις κινητοποιούνται τώρα στη βάση τους στην Κύπρο για να επιτελέσουν αεροπορικές επιδρομές κατά της Συρίας. Την ενεργό υποστήριξη τους ως τώρα σε μια ενδεχόμενη επίθεση των ΗΠΑ κατά της Συρίας έχουν δηλώσει Γαλλία, Αγγλία και πρώτη από τον αραβικό κόσμο ποιά άλλη η Σ Αραβία. Οι ρώσοι έχουν θέσει σε απόλυτο συναγερμό τις δυνάμεις τους στη Συρία  και στη Μαύρη Θάλασσα.dimpenews.com

To αμερικάνικο αεροπλανοφόρο  USS Harry S. Truman προσεγγίζει τη Μεσόγειο. ΗΠΑ,Βρετανία και η Γαλλία συγκεντρώνουν δυνάμεις στην περιοχή για χτυπήματα στη Συρία. Ρωσικα Su 34 με κρουζ κατά πλοίων κλείνουν τη συριακή ακτή.
To αμερικάνικο αεροπλανοφόρο  USS Harry S. Truman προσεγγίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες οι ΗΠΑ να χτυπήσουν .Η αμερικανική ομάδα επιθέσεων, με επικεφαλής το USS Harry S. Truman, κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο για να επιχειρεί σε ευρωπαική ακτή και τη Μ Ανατολή όπως αποκάλυψε η αμερικανική εφημερίδα Stars and Stripes την Τρίτη .Το αεροπλανοφόρο συνοδεύεται από 7 πλοία πολεμικά.
Περίπου 6.500 ναυτικοί είναι στην Ομάδα Harry S. Truman, που νωρίτερα πληροφορίες το έφεραν ν΄αναχωρεί με τη συνοδεία του  από το Norfolk την Τετάρτη για τακτική προγραμματισμένη ανάπτυξη στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό.
Το USS Harry S. Truman συνοδεύεται  επίσης το καταδρομικό πυραύλων USS Normandy και τα αντιτορπιλικά καθοδηγούμενων πυραύλων της Μοίρας Καταστροφέων 28: USS Arleigh Burke, USS Bulkeley, USS Forrest Sherman και USS Farragut.L’image contient peut-être : océan, ciel, plein air et eau
ΗΠΑ,Βρετανία και η Γαλλία συγκεντρώνουν  δυνάμεις για επιθέσεις από αέρος και θαλάσσης  στη  Συρία, ανέφερε ανώνυμη πηγή από την Ουάσιγκτον στις 10 Απριλίου, σύμφωνα με το DEBKA.Η πηγή ισχυρίζεται ότι πρόκειται για την προετοιμασία μιας σειράς επιθέσεων που θα εμφανιστούν σε αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η αμερικανική επιχείρηση επί συριακών στόχων καθυστερεί λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης επαρκών δυνάμεων του συνασπισμού στην περιοχή της Μεσογείου…..Για β συνεχόμενη μέρα ρωσικά SU 34 που μεταφέρουν πυραύλους cruise κατά πλοίων έσπασαν το φράγμα του ήχου ενώ πετούσαν σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από Tartus,Latakia.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.