Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Λύθηκε ο γρίφος με το κτήνος τον Πακιστανό..Κε υπουργέ για τον ιρακινό ήσουν λαλίστατος, στη Μυρτώ μόνο φάνηκες φειδωλός!

Κε υπουργέ για τον ιρακινό ήσουν λαλίστατος, στη Μυρτώ μόνο φάνηκες φειδωλός!

Τι μπορεί να πει κανείς για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ που έσπευσε αμέσως να κάνει δηλώσεις για τη δολοφονία του ιρακινού (λαθρομετανάστη κατά πάσα πιθανότητα και ας μην το ξεχνάμε αυτό) γεμάτος αυστηρότητα και δηλώνοντας πως η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη.

Μπα; Θα είναι η δικαιοσύνη αμείλικτη; Τι μου λέτε; Διότι προσωπικά γνώριζα πως είναι τυφλή και για αυτό ορισμένοι απατεώνες κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι αντί να έχουν κρεμαστεί από τη γλώσσα στο Σύνταγμα.

του Στρατή Μαζίδη

Πάντως ο κος υπουργός μπορεί το λιγότερο να χαρακτηριστεί ως αφελέστατος (εκτός αν πρέπει να κάνουμε άλλες εικασίες…) καθώς μπορεί να ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού πόσες φορές δεν έχουν μαχαιρωθεί αυτοί μεταξύ τους ή μια προβοκάτσια σχεδιασμένη από τα κέντρα που έχουν γεμίσει τη χώρα με 2.000.000 λαθρομετανάστες.

Ίσως ισχυριστεί κανείς ότι ο υπουργός αντέδρασε οργισμένα διότι βρισκόμαστε σε μια φάση που ξεδιπλώνεται μια επιχείρηση μαζέματος των ξένων και τέτοιες ενέργειες πυροδοτούν το κλίμα. Σωστό και για αυτόν ακριβώς το λόγο η δήλωση του υπουργού ήταν περιττή.

Γιατί αυτή η ανάγκη που κάθε φόρα κάποιος λαθρομετανάστης υφίσταται κάτι να βγαίνει ένας κυβερνητικός να κάνει δηλώσεις; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω όταν με το βιασμό μανάδων, θυγατέρων και το σφάξιμο γερόντων δε συγκινείται κανείς.

Θα περιμέναμε λοιπόν περισσότερο φειδωλό τον κο υπουργό ο οποίος για το σακάτεμα, το ξυλοκόπημα και το βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού όχι μόνο δε βρήκε τίποτε να πει αλλά ακόμη θα προστάτευε με την κουκούλα αυτό το διάολο με τη μορφή ανθρώπου αν τα blogs δεν είχαν ανακαλύψει τη φωτογραφία του. Το λιγότερο και δικαιότερο που θα μπορούσε να πράξει θα ήταν να δηλώσει ότι ο δράκος θα τιμωρηθεί με βάση τη νομοθεσία του Πακιστάν.

Μέρες που είναι ο υπουργός μου θυμίζει τον ύπατο αρμοστή Στεργιάδη στη ζώνη της Σμύρνης ο οποίος μεροληπτούσε διαρκώς υπέρ του τουρκικού πληθυσμού και σε βάρος των Ελλήνων.

Τέλος πάντων…

Α! Κάτι ακόμη κε υπουργέ. Ντροπή σας!

freepen

 

Λύθηκε ο γρίφος με το κτήνος τον Πακιστανό..

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση πρόκειται για πράκτορα και μέλος  Τουρκοσκοπιανού φόρουμ.

Το ανθρωπόμορφο κτήνος είχε δώσει μάλιστα και συνέντευξη στην τηλεόραση..

Πρόκειται για έναν πολύ καλά οργανωμένο με πλάτες και διασυνδέσεις πράκτορα …

Μείνετε συντονισμένοι σε λίγο περισσότερα

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.