Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


Μια χούφτα Έλληνες Ορθόδοξοι ματαίωσαν τα βρωμερά σχέδια των ψυχανώμαλων κρυφοκίναιδων υβριστών της Ορθοδοξίας μας! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!
Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Λείπουν οι συμπλεγματικοί λυσσασμένοι "άθεοι" μηδενιστές - σκοταδιστές του Σύριζα από τον πόλεμο εναντίον της Ορθοδοξίας, που μαίνεται από τα γνωστά σιωνιστικά (παρά)κεντρα;

Όχι φυσικά! Γι' αυτό, μετά την υπεράσπιση του ψευτόμαγκα υβριστή του Γέροντος Παϊσίου, οι ισλαμολάγνοι "προοδευτικοί" της Κουμουνδούρου ανέλαβαν την υπεράσπιση και της χυδαίας παράστασης που παρουσιάζει τον Χριστό και τους Αποστόλους ως ομοφυλόφιλους! Καμαρώστε τους:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ
Με θλίψη παρακολουθήσαμε τις οπισθοδρομικές αντιδράσεις παραθρησκευτικών ομάδων για τη θεατρική παράσταση «Corpus Christi» στο θέατρο Χυτήριο, που βρίσκεται στη γειτονιά μας.
Η Τέχνη μπορεί και πρέπει να κρίνεται, όχι όμως να λογοκρίνεται ούτε να καταδιώκεται.
Τα θρησκευτικά συναισθήματα όλων των πολιτών -τα οποία προφανώς είναι σεβαστά- είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιούνται σα κριός ενάντια στην Ανεξαρτησία της Τέχνης και πολύ περισσότερο για να καλλιεργούνται αντιθέσεις ανάμεσα στο λαό. Ο λαός ενωμένος δίνει μάχη ενάντια στην φτώχεια, τη δυστυχία και τη βαρβαρότητα που φέρνουν τα Μνημόνια.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
Θέλετε λοιπόν "εν ονόματι της Δημοκρατίας" να υβρίσουμε τη μάνα σας, τον πατέρα σας και άλλους συγγενείς σας;
Θέλετε να ανεβάσουμε "παραστάσεις" όπου θα γελοιοποιούνται και θα χλευάζονται αυτά που πιστεύετε, προκειμένου να δείξουμε την "ανεξαρτησία της τέχνης";
Αλήθεια, δεν σας είδαμε να πείτε τίποτα για τις αντιδράσεις των ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ στο κέντρο της Αθήνας, πριν από δύο εβδομάδες!
Αυτές δεν σας προκάλεσαν...θλίψη;
Δεν ήταν...οπισθοδρομικές;
ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;
Τέλος πάντων σύντροφοι, για να μην το πολυκουράζουμε, θα μας πείτε επιτέλους τη γνώμη σας γι' αυτή την εικόνα; Ρωτάμε εδώ και μέρες, αλλά απάντηση δεν παίρνουμε!

Ξέρετε, δεν είναι "παραθρησκευτικές οργανώσεις" που τα λένε αυτά, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΑΧΑΚΜΠΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!
Συνεχίστε λοιπόν να εθελοτυφλείτε! Κι όταν θα έρθουν να σας...τακτοποιήσουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ, τότε θα καταλάβετε ποιοι απειλούν τη δημοκρατία και την ελευθερία, που τάχα υπερασπίζεστε!
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.