Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι επώνυμοι είναι μέσα στην Λίστα Λαγκάρντ


Τα περισσότερα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα την οποία δημοσιεύει το περιοδικό «HOT DOC» ανήκουν στον κόσμο των επιχειρήσεων, του εφοπλιστικού κόσμου και των τραπεζών. Το περιδικό δεν δημοσιεύει τα ποσά που αντιστοιχούν σε κάθε καταθέτη στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία, όπως και δεν δημοσιεύονται οι σχετικοί κωδικοί. Υπενθυμίζουμε ότι η λίστα αφορά καταυέσεις μέχρι το 2007.
Σύμφωνα με όσα ξέρουμε συμπεριελάμβανε όλα αυτά τα απαραίτητα στοιχεία στο CD που παρέδωσαν οι Γάλλοι στο υπ. Οικονομικών.
Το γεγονός ότι τα 2059 ονόματα συμπεριλαμβάνονται στην λίστα που δημοσιεύει το περιοδικό «HOT DOC», δεν σημαίνει πως όλα αυτά τα άτομα έχουν διακινήσει παρανόμως ποσά, είτε ότι κατέχουν παρανόμως καταθέσεις σε αυτήν την τράπεζα. Όπως επίσης δεν σημαίνει και ότι φοροδιαφεύγουν ή ότι παρανομούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Πολλά από αυτά τα άτομα είναι γνωστοί επιχειρηματίες με διεθνείς δραστηριότητες, εφοπλιστές που διακινούν συνεχώς ποσά στο εξωτερικό. Ωστόσο υπάρχουν και απλοί επαγγελματίες, νοικοκυρές και επιστήμονες οι οποίοι λογικά και με τα συνήθη μέτρα δεν θα μπορούσαν να διατηρούν λογαριασμούς στην Ελβετία.
Γνωστά ονόματα επιχειρηματίες όπως οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας , Βασίλης Ζούλοβιτς, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και οι αδελφοί Μαρινόπουλοι, οι εφοπλιστικές οικογένειες Μαρτίνου και Πατέρα, σχεδόν όλοι οι γνωστοί κοσμηματοπώλες, ο Δημήτρης Κοπελούζος, η επιχειρηματική οικογένεια Μπενρουμπή, η οικογένεια Ραξέφσκι (ρούχα) συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα.
Όμως και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και η σκιτσογράφος Κατερίνα Σχινά, αλλά και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας του ΒΗΜΑΤΟΣ, όπως και το [πρώην διευθυντικό στέλεχος του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος», Αλέξης Σκαναβής φιγουράρουν στον επίμαχο κατάλογο που δημοσιεύει το περιοδικό «HOT DOC».
Το ερώτημα είναι "Ποια είναι η κυρία με τα 550 εκατ ευρώ καταθέσεις;" για την οποία είχε μιλήσει ο Γ.Παπακωνσταντίνου. Και βέβαια πόσα λεφτά εμφανίζονται στις καταθέσεις των ανωτέρω...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πάρτε μία γεύση και από κάποια ακόμα ονόματα που έχουν ενδιαφέρον.

Κοίτα βρε κάτι τρομερές συνωνυμίες…

20121026-233506.jpg
Κάπως έτσι, από ανεύθυνες δημοσιεύσεις λιστών γίνονται οι μεγάλες παρεξηγήσεις και αμαυρώνονται από κακόβουλους πολιτικά ονόματα.
Άσε που δεν κατανοούμε γιατί μία Παναμέζικη εταιρεία, που άνοιξε το 1987, όπως η Holden Investments INC. περιλαμβάνεται στην λίστα των Ελλήνων καταθετών. Ίσως επειδή ο υπεύθυνος του λογαριασμού να είναι Έλληνας. Ποιός ξέρει, ας μας διαφωτίσει κάποιος
ειδικός, γιατί υπάρχουν δεκάδες τέτοιες εταιρείες στην λίστα.

olympia.gr

Εάν είναι δυνατόν! Και άλλη τρανταχτή συνωνυμία ονόματος, χώρας, ακόμα και επαγγέλματος


20121026-235206.jpg
Agricultural business και Ukraine;
Κοίτα να δεις που πάει το μυαλό μας σε καλαμπόκια… Η Ουκρανία τι δουλειά έχει;
Για διαβάστε αυτό… βρε κάτι συμπτώσεις: Σπίτι στο Κίεβο θέλω… Θα πάω στον Μαργέλλο!!
Αυτή την λίστα εντέλει μπορούν να την νιώσουν μόνον οι αναγνώστες του Ολυμπία!

olympia.gr
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Κ.Ι.Σ) ΜΩΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΩΝ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ...ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς η καταγραφή του ονόματος του κ. Κωνσταντίνη (δείτε τον στη φωτογραφία κάτω αριστερά) μιλάει από μόνη της! Όπως φυσικά ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

Αφιερώνουμε αυτή την αποκάλυψη σε όλους όσους μας βρίζουν, επειδή εδώ και χρόνια τολμάμε να μιλάμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τον ρόλο των εν Ελλάδι Εβραίων και κυρίως, του επίσημου όργανού τους, του Κ.Ι.Σ!
Αλήθεια κύριοι του "Συμβουλίου", θα βγάλετε και γι' αυτό καμιά ανακοίνωση, όπως κάνατε όταν ο Βενιζέλος αποκάλυψε πως είδε ονόματα Εβραίων στη λίστα;
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΣΤΩ...ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (μαζί με τα υπόλοιπα εγχώρια προδοταριά, φυσικά)!
hellas-orthodoxy.blogspot.gr
Σχόλιο : Για τους Εβραίους δεν τίθεται θέμα φορολόγησης. “Κάποιοι” φρόντισαν με ευνοϊκή ρύθμιση να εξαιρούνται από φορολογία στην Ελλάδα και τα δικαιώματα φορολόγησης να τα αναλμβάνει αυτό το Κ.Ι.Σ
Για να μην ξεχνάμε δηλαδή πως έχουν καταφέρει να καλυφτούν πολλοί από αυτούς. Μόλις κάποια επίσημη φορολογική αρχή θελήσει τους να τους ελέγξει θα προτάξουν την καταγωγή τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.