Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Γερμανία: «Φιλόζωοι» αντιδρούν στην ρητή απαγόρευση της κτηνοβασίας…




Η Γερμανία σχεδιάζει να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.
Προς το παρόν ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

Η απόφαση αυτή όμως προκάλεσε την αντίδραση μιας «φιλοζωικής» οργάνωσης, που μάλιστα φέρει την ονομασία Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA), και σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.
Ο επικεφαλής δε της οργάνωσης, Μίχαελ Κίοκ, δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
Ο ιστότοπος της ZETA επισημαίνει ότι καταδικάζει την κακοποίηση των ζώων και διευκρινίζει ότι οι ζωόφιλοι συνευρίσκονται σεξουαλικά με το ζώο, μόνο εφόσον είναι σίγουροι ότι συναινεί και αυτό στην σεξουαλική πράξη..!
Σύμφωνα πάντα με την οργάνωση, εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται κτηνοβατεί στη Γερμανία ανέρχεται στους 100.000.
Τα σχόλια δικά σας…
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.