Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Το σκάνδαλο υπεξαίρεσης 54 εκ. Ευρώ από το ΤΠ&Δ και ο κύριος Μέργος που “διαβεβαίωνε” τον πρωθυπουργό.





“Πράσινος” δήμαρχος, “εκσυγχρονιστική” διοίκηση και στο βάθος ο …Μέργος!
Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο που “έσκασε” κατά την χρυσή περίοδο Σημίτη. Αυτή που υμνεί σήμερα ο Στουρνάρας.
Ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και δανείων (τότε) δεν έκανε τίποτα αν και του έλειπαν 53,7 εκ. Ευρώ. Με την έκθεση 4254/18.10.2005 των αρμόδιων Επιθεωρητών καταλογίστηκε ποσό 66.068.152 (ποσό της υπεξαίρεσης πλέον πρόστιμο) για ζημιά που προκλήθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε “πράσινο” δήμαρχο και πράσινο δημοτικό παράγοντα. Μιλάμε για 5/πλάσιο ποσό από αυτο του Σαξώνη, που εστειλε ισόβια τον Παπαγεωργόπουλο.
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών Γεώργιος Μέργος με την επιστολή του 2877/26.10.2004 ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Το αποτέλεσμα της Εξέτασης δεν έγινε ποτέ γνωστό. Αλήθεια κύριε Μέργο, τι έγινε με την ΕΔΕ;
Σήμερα, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ελεύθεροι και ο κύριος Μέργος μιλά για τα 500άρικα των χαμηλόμισθων.
Η υπόθεση θα σκάσει τις επόμενες ημέρες. Έτσι για να δείτε ποιοί ρήμαξαν την χώρα και συνεχίζουν να βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.