Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

6 νησιά 8 εκατομμύρια ευρώ αγόρασε τελικά ο «κύριος με τις παντόφλες»

παντοφλας


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι ελληνικά νησιά του Ιονίου αγόρασε τελικά ο εμίρης του Κατάρ, Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani. Μόνο για την Οξυά πλήρωσε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι γραφειοκρατικές δυσκολίες για την απόκτηση της νήσου Οξυά ξεπεράστηκαν και από προχθές το ελληνικό νησάκι με τις υπέροχες παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά ανήκει στον εμίρη με τις παντόφλες, όπως τον ονομάζουν.
Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς αυτές τις πωλήσεις τις νιώθουμε σαν μαχαιριές στην ψυχή, ακόμα κι αν δεν έχουμε πάει ποτέ σ’ αυτά τα νησιά.
Πάνω σ’ αυτά θα χτίσουν 250 τετραγωνικά τουαλέτες, αφού τόσο μεγάλες τις θέλει ο «παντοφλάς».
Το νησάκι Οξυά ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων. Βρίσκεται στις εκβολές του Αχελώου ποταμου, δυτικά του νομού Αιτωλοακαρνανίας και ανατολικά της Ιθάκης στην οποία ανήκει διοικητικά. Ωστόσο ο εμίρης του Κατάρ δεν αρκέστηκε μόνο στην αγορά της Οξυάς. Απέκτησε 5 ακόμη νησιά του Ιονίου.
Αχ, Ελλαδίτσα….
pygmi.gr



6 νησιά 8 εκατομμύρια ευρώ!

Πάρε κόσμε.....
6 νησιά αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ από τους κακοΜοίρηδες Έλληνες. Το ποσό; Αστείο.... οχτώ εκατομμύρια ευρώ. Όσο κοστίζει δηλαδή η βίλα του Άκη στην Αρεοπαγίτου... Με αυτό το σκεπτικό δηλαδή, τις Κυκλάδες τις αγοράζει ο Εμίρης με καμιά πενηνταριά εκατομμύρια ευρώ. Υπερασπιτές της αγοραπωλησίας Ποιο άλλοι; Ευαγγελάτος και κ.Μπάμπης.
anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.