Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Απίστευτο! Ο Ομπάμα στέλνει στρατό για να προστατεύσει τους ισλαμοφασίστες του Μόρσι από τον Αιγυπτιακό λαό!


Egypt-Protest-HC


Αφού έριξαν την Αίγυπτο στα νύχια του ισλαμοφασισμού, τώρα στέλνουν και στρατό για να “βοηθήσει” την αστυνομία των ισλαμοφασιστών του Μόρσι.
Την ίδια στιγμή η οργή των Αιγύπτιων δημοκρατών φτάνει στο απώγειο ειδικά μετά τα συντονισμένα χτυπήματα από κράτος και παρακράτος σε ακτιβιστές, σιίτες και την συνεχιζόμενη γενοκτονία των Χριστιανών Κοπτών. Αυτή ακριβώς είναι η “δημοκρατία” της συμμορίας της Κλίντον.
Η δύναμη θα είναι τουλάχιστον 400 ανδρών και όπως ανακοινώθηκε επίσημα θα ενισχύσει τις “αρχές ασφαλείας” της χώρας, εν όψει των προγραμματισμένων αντιισλαμιστικών διαδηλώσεων στις 30 Ιουνίου. Κοινώς, προβλέπεται λουτρό αίματος.
olympia.gr

Αίγυπτος-Μόρσι: Φοβάται επέμβαση στρατηγών-ανατροπή;


Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, παρενέβη με ομιλία – διάγγελμα μέσω της τηλεόρασης της χώρας, μερικές ημέρες πριν τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις με αίτημα την απομάκρυνση της κυβέρνησής του από την εξουσία…
Τα λόγια του Μόρσι δημιουργούν την εντύπωση ότι ίσως να φοβάται την ανάμιξη του στρατεύματος στην υπόθεση, όντας προβληματισμένος περί του ποια πλευρά θα επιχειρήσουν οι στρατηγοί να παρέμβουν στις πολιτικές εξελίξεις.
Η ομιλία του Μόρσι εστίασε στις σχέσεις της πολιτικής εξουσίας με τους στρατιωτικούς, λέγοντας ότιτο στράτευμα θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στην άμυνα της χώρας. Με την αναφορά αυτή επιχειρεί να δώσει τέλος στη συζήτηση – φημολογία του τελευταίου διαστήματος, ότι οι στρατηγοί ίσως συνταχθούν τελικά με τους διαμαρτυρόμενους…
Κατηγόρησε «μερικούς» οι οποίοι δεν επιθυμούν οι ένοπλες δυνάμεις και η προεδρία να έχουν αγαθές σχέσεις. Ανέφερε επίσης, ότι όλοι συμφωνούν πως ο πρόεδρος είναι ο ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων. Κάλεσε ταυτόχρονα τη δικαστική εξουσία με την οποία είχε αρκετές και σοβαρές τριβές να μην ανακατεύεται στην πολιτική…
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.