Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πόσα έπαιρνε ο Νο2 του ΤΧΣ που παραιτήθηκε;

FEK-TXS



Ο παραιτηθείς κ. Κολλιόπουλος από αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ έπαιρνε μόλις 185.000 ευρώ το χρόνο.. (585 μισθούς από τις ευέλικτες μορφές εργασίας που σκέφτεται να φέρει η τρόικα με τα 350 ευρώ). Σαφέστατα, λιγότερα από τις 215.000 ευρώ της Διευθύνουσας συμβούλου Αναστασίας Σακελλαρίου που διορίστηκε από τον Γ. Στουρνάρα.
FEK-TXS
Επειδή όπως φαίνεται το θέμα των αμοιβών στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα ξαναβγεί στον «αέρα», ο Υπουργός Οικονομικών έσπευσε σήμερα να διαχωρίσει τη θέση του λέγοντας ότι τις αμοιβές των μελών του ΤΧΣ δεν τις όρισε το Υπουργείο, αλλά σε διαβούλευση με το Euroworking Group.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.