Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΛΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ.....


Σφαγιάζουν τους ανθρώπους σαν τα ζώα.Η φωτό από το Ajerbaistan Baku

Σφαγιάζουν τους ανθρώπους σαν τα ζώα.Η φωτό από το Ajerbaistan Baku
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle 23.10.2013 «οι ένοπλες οργανώσεις των τζιχαιστών στοχοποιούν όλο και περισσότερο τις χριστιανικές κοινότητες και το φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο».Επισημαίνει ότι το ένα τρίτο των χριστιανών έφυγε ήδη από τη χώρα κατά τη διάρκεια της διαμάχης.Φιλοξενεί συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δράση των ισλαμιστών.

Τηλεφωνικά ο Jalal Gazouha καταγγέλει στην DW ότι ο 29 χρονος αδερφός του δολοφονήθηκε από άνδρες της Αl-Qaïda μέσα στο Al-Qusayr, κοντά στα σύνορα με το Λίβανο.Ο Gazouha είναι πεπεισμένος ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε γιατί ήταν χριστιανός."Αυτοί θέλουν να μας εκδιώξουν από την Συρία ", δήλωσε στην DW.
Καταγγέλει τους τζιχαιστές που προέρχονται από γειτονικές χώρες.Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και εκατοντάδες από την Γερμανία.Είκοσι μέλη της οικογενείας του δολοφονήθηκαν.Όταν ο Gazouha δέχθηκε απειλές θανάτου έφυγε από την χώρα.«Είδα τ’ όνομά μου σε μια λίστα στο Internet.Αυτή η λίστα που είχε συνταχθεί από τους τρομοκράτες της Al-Qaïda περιείχε ονόματα χριστιανών που θα πρέπει να δολοφονηθούν »δήλωσε.
Η Syrianews σε άρθρο της στις 24/10/13 ξεφυλλίζει το οδυνηρό άλμπουμ των ατέλειωτων αποκεφαλισμών με σεκταριστικά κριτήρια.
H 1η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στις 18/10/13 σε λογαριασμό του Facebook που πρόσκειται στην al-Qaida.Το θύμα κατηγορήθηκε ότι είναι ένας «εχθρός του Θεού».Η περιγραφή αναφέρει ότι το στιγμιότυπο είναι από τον Φεβρουάριο αλλά τα ρούχα του θύματος αποκαλύπτουν ότι αφορά τους τελευταίους 2 μήνες.Στο βάθος διακρίνεται η σημαία του συριακού κράτους γεγονός που υποδηλώνει ότι το θύμα ήταν αντίπαλος των ισλαμιστών και φιλοκυβερνητικός.Σε άλλο επεισόδιο εκτέλεσαν 3 πολίτες γιατί απάντησαν ανακριβώς στην ερώτηση πόσες φορές γονατίζεις για να προσευχηθείς το απόγευμα.
Η 2η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Facebook επίσης τον Οκτώβριο του 2013.Η φωτογραφία αφαιρέθηκε λώγω της παραβίασης των κανόνων του fb αλλά πολλά blogs την έσωσαν και την δημοσίευσαν.Αυτή προέρχεται από την al-Houla (Homs) στην διοικητική περιφέρεια της Taldo.Στην ίδια περιοχή διαπράχθηκε μαζική σφαγή τον Μάιο του 2012, που είναι γνωστή ως η σφαγή της Houla.
Η 3η φωτογραφία τραβήχθηκε αυτόν τον Οκτώβριο.Παρουσιάζει τον σφαγιασμό ενός άνδρα από αντάρτες της Αl-Qaida.Αναρτήθηκε επίσης σε σελίδα του fb που πρόσκειται στην τρομοκρατική αυτή οργάνωση.Καταργήθηκε και αυτή γιατί θεωρήθηκε ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης.Δεν υπάρχει σχετικό βίντεο εκτέλεσης ή άλλες σχτικές φωτογραφίες.Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γουαχαμπίτες δήμιοι χρησιμοποιούν γάντια μιας χρήσης για τη σφαγή όπως κάνουν όταν σφαγιάζουν αρνί.Αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα αποτελούν πλέον καθημερινότητα.

Η 4η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στις 8 Αυγούστου από τον χρήστη Twitter @ ansar6599 . Η περιγραφή είναι ακόμη πιο άγρια.Αναφέρει ότι αποκεφάλισαν έναν "Αλαουίτη Υπολοχαγό".Το συνοδευτικό κείμενο κλείνει με την κυνική όσο και προκλητική παραδοχή :«Χρησιμοποιήσαμε μαχαίρι για να κάνουμε οικονομία στα πολεμοφόδια ".
Η τελευταία φωτογραφία αναρτήθηκε στις 21/10/13 στο fb από το site «Αντάρτες του Tawhid και του Jihad".Το Tawhid ως όρος προέρχεται από το Kitâb al-Tawhîd δηλ. την " Πραγματεία της θείας Μοναδικότητας" του Ibn ‘Abd Al Wahhâb (ιδρυτή του γουαχαμπισμού) και είναι το κύριο έργο της γουαχαμπικής θεολογίας.Η εικόνα παρουσιάζει το κομμένο κεφάλι ενός άνδρα που το περιφέρουν εν είδει τροπαίου μαχητές της Αl-Qaida.Δεν υπήρξαν περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την σοκαριστική αυτή εικόνα.Το θύμα είναι περίπου 20 ετών και οι δήμιοι χαμογελούν και εμφανίζονται περήφανοι για το κατόρθωμά τους.
Το δημοσίευμα θέτει το ρητορικό ερώτημα « τι κάνει η πολιτισμένη Δύση γι αυτά τα σεκταριστικά εγκλήματα;Στέλνει όπλα και χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις σφαγές τους;»
Οι γουαχαμπίτες αριθμούν περί τα 8 με 10.000.000.Η οικονομική τους υπεροπλία όμως τους επιτρέπει να ασκούν όλο και πιο έντονη επιρροή στα υπόλοιπα ισλαμικά κινήματα χάρη και στην ευρεία διάδοση των ιδεών τους με την υπερπαραγωγή βιβλίων κ.α





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.