Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Κολοσσός λειτουργεί ως …ετερόρυθμος εταιρεία!


ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΜ

(Τις αποδείξεις μας τις έστειλε αναγνώστης από την περιοχή)
Ζήλεψαν όλοι την δόξα των γερμανών…
Λίγο πριν αποκαλύψαμε το πλιάτσικο των πολυεθνικών που φεύγουν ατιμώρητες, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τις φορολογικές διατάξεις (Άρθρο εδώ:ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!)

Παλαιότερα είχαμε αποκαλύψει την σκανδαλώδη μεθόδευση λειτουργίας των LIDL, που λειτουργούν με εταιρική μορφή μπακάλικου, την ίδια στιγμή που αποκομίζουν κέρδη τα οποία το κράτος αδυνατεί να “ανιχνεύσει” λόγω της δαιδαλώδους εταιρικής λειτουργίας τους.
Σήμερα φέρνουμε στο φως τα κατορθώματα άλλης μίας πολυεθνικής, της Delhaize, στην οποία περιήλθε η (κάποτε Ελληνική) ΑΒ Βασιλόπουλος. Δείτε τις αποδείξεις από δύο καταστήματα της αλυσίδας στην περιοχή του Βόλου. Όπως βλέπετε, παρά το ότι είναι η ίδια αλυσίδα, τα ΑΦΜ και οι επωνυμίες είναι διαφορετικές!
Η εξήγηση; Απλή με μία έρευνα του ΑΦΜ της εταιρείας με την βαρύγδουπη επωνυμία “ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΠΕ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ”, που όμως είναι απλώς μία “και ΣΙΑ ΕΕ”. ‘Όχι ΑΕ όπως παραδοσιακά ήταν η ΑΒ όταν βρισκόταν σε Ελληνικά χέρια.
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ οι διευθύνσεις στον Βόλο
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ οι διευθύνσεις στον Βόλο
Η εταιρεία αυτή λοιπόν ιδρύθηκε το 2004, όταν η Delhaize είχε ήδη εξαγοράσει την αλυσίδα. Φέρεται λοιπόν η νέα ιδιοκτησία να ακολουθεί τον ίδιο “έξυπνο” δρόμο των Lidl, στην υγεία όλων των Ελλήνων που πλέον φορολογούνται και για τα μποστάνια τους.
Το ερώτημα στο κράτος που αφήνει τις Ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και τους πολίτες στο έλεος των πολυεθνικών είναι απλό: Εάν ένας τέτοιος κολοσσός χάσει ένα αστικό δικαστήριο από Έλληνα πολίτη, ποιός θα αποζημιώσει; Μία …ΟΕ ή ΕΕ; Γιατί πίσω από τα φορολογικά παιχνιδάκια, υπάρχει ξεκάθαρα και η διασφάλιση -επιτέλους- της κοινωνίας! Θα ασχοληθεί λοιπόν σοβαρά το Ελληνικό κράτος με την “πονηριά” των κερδοσκόπων ή απλώς θα παραμείνει κατοχικός τροχονόμος;
Τα στοιχεία αναλυτικά:
Διακριτικός Τίτλος:
ΑΦΜ:
999304087
Δραστηριότητα:
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ SUPER MARKET, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κωδικός Δραστηριότητας:
47111001
Τηλέφωνο:
2106608000
Fax:
Διεύθυνση:
Λ.ΣΠΑΤΩΝ 81, 15344 ΓΕΡΑΚΑΣ
ΔΟΥ:
ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Κωδικός ΔΟΥ:
1118
Ημ.Έναρξης:
12/02/2004
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.