Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

3 δολοφονίες χθες σε Πρέβεζα, Κομοτηνή και Πειραιά. Το κράτος ο δολοφόνος




Νεκρός 41χρονός στην Πρέβεζα ... το σπίτι του ήταν παγωμένο και βυθισμένο στο σκοτάδι, καθώς η ΔΕΗ, άγνωστο από πότε, είχε κόψει το ρεύμα.
Μόνος κι αβοήθητος έσβησε μέσα στο σπίτι του, ένας νέος άνθρωπος, σε χωριό της Πρέβεζας.
Ο 41χρονος, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, δεν είχε καταφέρει να κάνει ούτε ένα μεροκάματο.
Ζούσε
με την βοήθεια των συγχωριανών του, οι οποίοι συχνά φρόντιζαν για το ψωμί και το φαγητό του.
Η ανεργία είχε ως αποτέλεσμα να τον απομονώσει. Κλεισμένος στο σπίτι τις περισσότερες ώρες τις μέρες, χαμένος στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza και του Epiruspost τον 41χρονο βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του, κάποιοι συγχωριανοί του.
Ο φούρναρης που συνήθιζε να περνάει από κει, πριν τέσσερις ημέρες περίπου του είχε αφήσει ψωμί έξω από το σπίτι, όπως συνήθιζε να κάνει πολύ συχνά.
Όταν στη συνέχεια ξαναπέρασε, διαπίστωσε ότι το ψωμί ήταν στην θέση του. Ανησύχησε και ενημέρωσε τους χωριανούς.
Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και με τη συνδρομή της άνοιξε η πόρτα του σπιτιού για να διαπιστωθεί ότι ο 41χρονος ήταν νεκρός.
Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία από την διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συγχωριανών του, το σπίτι ήταν παγωμένο και βυθισμένο στο σκοτάδι, καθώς η ΔΕΗ, άγνωστο από πότε, είχε κόψει το ρεύμα.
thebest.gr
enikos.gr

Τη ζωή δυο ανθρώπων πήρε τη νύχτα το κρύο και η κρίση. Κάηκαν στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν !

- Τα ξημερώματα ξέσπασε η φωτιά στο ξενοδοχείο της Καστέλας
- Ο άνδρας που κοιμόταν στο δώμα υπέστη σοβαρά εγκάυματα και πέθανε στο νοσοκομείο
- Νεκρός εντοπίστηκε από πυροσβέστες και ένας άνδρας μετά από φωτιά σε κτήριο στην
Κομοτηνή
Τα ξημερώματα η πυροσβεστική του Πειραιά ενημερώθηκε για πυρκαγιά στο δώμα του ξενοδοχείου Bella Vista στην Καστέλα.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο τρία οχήματα με εννιά άνδρες.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο στην Καστέλα Αμέσως εντόπισαν στο χώρο του δώματος έναν άνδρα ο οποίος την ώρα της πυρκαγιάς κοιμόταν και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα και δυστυχώς παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Βούλας, έχασε τη ζωή του λίγο αργότερα
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και τώρα ερευνώνται τα αίτια που την προκάλεσαν.
Δυστυχώς το περιστατικό αυτό δεν είναι όμως το μόνο.
Εντοπίστηκε νεκρός μετά από φωτιά σε κτήριο του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή
Στην περιοχή Χίλια Δέντρα της Κομοτηνής οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν για φωτιά σε κτήριο του ΟΑΕΔ. Όταν έφτασαν επιτόπου είδαν φωτιά στο λεβητοστάσιο του κτηρίου.
Πλησιάζοντας στο χώρο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ένας άνδρας είχε απανθρακωθεί, πιθανότατα στην προσπάθειά του να ζεσταθεί.
newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Δολοφόνος δεν είναι μόνο το κράτος αλλά και οι όποιοι ασυνείδητοι εργοδότες που προσλαμβάνουν τις περισσότερες φορές 18άχρονους θεωρώντας τους 30άχρονους , τους χοντρούς αλλά και τους 45 ετών και πάνω ακατάληλους ή "μεγάλους ". Βέβαια αυτό συνηθήζεται στις μικρές κυρίως επιχιρήσεις . Αλλά μέχρι τα 75 που θα βγεί ο άνθρωπος στην σύνταξη πως θα ζήσει ; ( άν προλάβει να την πάρει ) και τι σύνταξη θα είναι αυτή ; γιατί αυτά θα είναι τα νεά όρια . Και για να ξέρετε αυτά γινόντουσαν πριν την κρίση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.