Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Το ΚΚΕ που βλέπει αντικομμουνισμό στην παιδεία, προτρέπει τους κομμουνιστές εκπαιδετικούς να "προσηλυτίζουν" μαθητές.




ΚΚΕ : Nαι στην κομματική δουλειά των δασκάλων στα σχολεία.


Κατηγορούν άλλους για πολιτική προπαγάνδα και προσηλυτισμό μαθητών σε κόμματα ενώ οι δικοί τους ινστρούχτορες προτρέπουν  τα στελέχη τους που είναι εκπαιδευτικοί όχι μόνο  να κάνουν "κομματική δουλειά στο σχολείο" αλλά  να "κατανοούν  βαθύτερα τι σημαίνει κομμουνιστική παρέμβαση στο αστικό σχολείο."

(η εισήγηση έγινε στις 15/1/2014 στην  ημερίδα, με θέμα «Αντικομμουνισμός και παραχάραξη της Ιστορίας μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα», στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).
kolotoubes.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ρε φαλακρά αποβράσματα ..... πως ουκανα παιζει να είναι ωστε να βγαλατε αυτο το συμπέρασμα ???? δεν λέει οτι είναι σωστό ούτε λέει οτι θα το κάνει ή το κάνει .... λέει οτι τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν τον ταξικό τους αντίπαλο !!!! βλήματα ορφανα του Χιτλερ .... και μην με πείτε σταλινικό γτ : α) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ουτε το ΚΚΕ είναι .... και β) γτ μπροστά στον Χίτλερ ο ΣΤΑΛΙΝ ήταν ΗΡΩΑΣ .... ψευτο-επαναστάτες του internet !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.