Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Τρόμος του Παπανδρέου για τα CDS…




Τρέμει σύμφωνα με την δημοκρατία, για να μην ανοίξουν το στόμα τους για την υπόθεση οι κατηγορούμενοι.
Ποιοί κατηγορούμενοι; Μα φυσικά ο Φιλιππίδης! Ο οποίος γνωρίζει πολλά αλλά έχοντας βάλει το χέρι στο μέλι από Γριβέα και Κοντομηνά, κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.
Του έχουν τάξει ότι “θα σωθούν όλοι μαζί, όπως ο Κοντομηνάς”.

Καλά θα κάνει όμως να διαβάσει με προσοχή ότι …όλοι τον θάβουν μεθοδικά. Ας δει τα προκλητικά ψέμματα που εκστόμισε ο Προβόπουλος. Και εκεί στην “αφιλόξενη Τουρκία”, πολλά μπορούν να συμβούν.
Ταπεινη μας συμβουλή στον κύριο Φιλιππίδη, είναι να δράσει άμεσα όπως ο Χριστοφοράκος. Που γι’ αυτόν τον λόγο είναι ζωντανός και ελεύθερο πουλί.
Να ετοιμάσει έναν φάκελλο και να τον στείλει στην Πόπη Παπανδρέου. Όπου απλώς θα αποκαλυπτει τον εντολέα του για τα CDS.
Μην περιμένει όμως και οπωσδήποτε να μην πιστεύει την παρεΐτσα Παπανδρέου. Ας ρίξει μια ματιά στο παρελθόν και το πρόσφατο, για να δει τι έπαθαν όσοι τον εμπιστεύθηκαν.
Τώρα κύριε Φιλιππίδη. Απόψε κι’ όλας. Είναι το μεγαλύτερο “ασφάλιστρο κινδύνου” που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.