Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Χαμένες μηνυτήριες αναφορές από την εισαγγελία για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου!



Χαμένες οι μηνυτήριες αναφορές του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από την εισαγγελία για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέσσερα χρόνια μετά την κατάθεση των μηνυτήριων αναφορών, ζητά τα έγγραφα!
Κύριε Λουίζο, τι έκανε ο .... δικηγόρος σου για το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό, μέχρι τώρα;;;;;
Εσείς και η δημοτική σας παρέα, είστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την πορεία αυτού του σκανδάλου, το οποίο ζημίωσε τον Δήμο Μαραθώνα, περίπου το 1.000.000 ευρώ.
ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ, πριν γίνετε αντιπολίτευση.
Γι αυτό, να είστε βέβαιοι!

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Τίποτα δεν με εκπλήσσει πια, για ότι συμβαίνει σ' αυτή τη ρημαδοχώρα, όπου και η Δικαιοσύνη, έχει χωθεί στα βοθρολήμματα, μέχρι το κεφάλι.

Τρανό παράδειγμα, η κλήση από την Ασφάλεια Μαραθώνα, όπου λίγες μέρες πριν, παρελήφθη από την υπογράφουσα, και στην οποία ως όφειλα ανταποκρίθηκα, προκειμένου να καταθέσω στην εισαγγελική εντολή τις μηνυτήριες αναφορές που είχα υποβάλει στον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριο Τέντε από τις 6-6-2010 και αφορούσαν την τεράστια καθυστέρηση στο σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, που αποκάλυψε η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, όταν στο σύνολό του ο τοπικός τύπος, είτε σιωπούσε, είτε κάλυπτε τους ενόχους...... και ο νοών νοείτω...

Έχοντας ήδη στο μεσοδιάστημα, καταθέσει κατ' επανάληψη για το θέμα αυτό, εξοργίζομαι, διαπιστώνοντας ότι μετά το πόρισμα του τότε εφέτη εισαγγελέα κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ, με το οποίο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κατά πέντε προσώπων, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης, μετά τις επανηλλειμμένες μηνυτήριες αναφορές μου σε τρεις Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, η πορεία αυτού του μεγάλου σκανδάλου, εξακολουθεί να λιμνάζει στα συρτάρια της 9ης Ειδικής Τακτικής Ανακρίτριας, από το 2008!

Η Α-Δικαιοσύνη, αντί να καλέσει την ανακρίτρια και να διερευνήσει τους λόγους της καθυστέρησης, αντί να δρομολογήσει άμεσα την κλήση στην ανακρίτρια των ενόχων, καλεί την καταγγέλλουσα, δηλαδή εμένα, για να δώσω στοιχεία ... χαμένων επίσημων εγγράφων!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προκειμένου να μην παρεκτραπώ λεκτικά, καθώς η αδικία με πνίγει, δημοσιεύω αυτούσια και τις τρεις μηνυτήριες αναφορές, ώστε να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, ότι ένα ΕΓΚΛΗΜΑ που στοίχισε στον φορολογούμενο πολίτη 8,5 εκατομμύρια ευρώ που παντελόνιασε ένας γιδοβοσκός και δεν ξέρουμε και ποιοί άλλοι, στην ουσία με την καθυστέρηση, δείχνει να επιζητείται το κουκούλωμά του.

Επιπλέον, στο σκοτάδι βρίσκονται οι ενέργειες του δικηγόρου που επέλεξε η απερχόμενη δημοτική αρχή, μετά το άδειασμα που έκανε στην δικηγόρο ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, η οποία είχε αναλάβει να χειριστεί αυτό το σκάνδαλο, διορισμνένη από την ίδια δημοτική αρχή.
Κύριε Λουίζο, εσείς και η δημοτική σας παρέα, είστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την πορεία αυτού του σκανδάλου, το οποίο ζημίωσε τον Δήμο Μαραθώνα, περίπου το 1.000.000 ευρώ.
ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ, πριν γίνετε αντιπολίτευση.
Γι αυτό, να είστε βέβαιοι!

Του σκανδάλου αυτού, ακολούθησαν κι άλλα σκάνδαλα, από την δημοτική αρχή της περιόδου 2006-2010, επί θητείας δημάρχου Σπύρου Ζαγάρη, μέσω της "ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ" (κατά τον Χρήστο Στάμο) Δημοτικής Επιχείρησης...
ΟΛΑ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ! ΟΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑΝ!
Για να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός, αλλά και ο λαός του ενιαίου  Δήμου Μαραθώνα, την ΑΛΗΘΕΙΑ και να στείλει το μήνυμα της διαμαρτυρίας του στις εκλογές που έρχονται.. αλλά και για να γνωρίζει ο νεος Δήμαρχος, τι πρέπει να διεκδικήσει για τον Δήμο και από ποιούς να ζητήσει ευθύνες.... αναρτώνται δημόσια οι μηνυτήριες αναφορές μου...





ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Σουφλή Καλλιόπης, Δημοσιογράφου, κατοίκου Νέας Μάκρης Αττικής, οδός..
Τηλ: ....., e-mail: attiknea@otenet.gr Κιν: 69....
Νέα Μάκρη 6 Ιουνίου 2010
Προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
κ. Ιωάννη Τέντε
Κύριε Εισαγγελεύ,
Στις 7 Δεκεμβρίου 2005, ήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα, καταγγελία για σκάνδαλο στην Απαλλοτρίωση του Κωπηλατοδρομίου, γεγονός το οποίο κατέγραψα στην εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ..
Το θέμα πήρε διαστάσεις και συνεχίστηκε και στα επόμενα δημοτικά συμβούλια.
Στις 13-1-2006, κατέθεσα στον τότε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Κεδίκογλου (αρ. πρωτ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 33/13-1-2006) αναφορά με στοιχεία για το θέμα αυτό. (επισυνάπτεται φωτοτυπία συν. 1)
Στη συνέχεια, επισκέφθηκα τον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Λινό, ενώ τα στοιχεία κατατέθηκαν από την υπογράφουσα, και στον τότε Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Παπαγγελόπουλο, με τον οποίον συναντήθηκα για να του καταθέσω και προφορικά στοιχεία, τα οποία λόγω της σοβαρότητας, δεν μπορούσαν να γραφούν. 
Διατάχθηκε προανάκριση, αλλά ο φάκελος μπήκε στο … αρχείο!
Διαπιστώνοντας ότι η υπόθεση για «ανεξήγητους λόγους παραμένει εν υπνώσει», επεδίωξα και είχα δύο συναντήσεις με τον προκάτοχό σας Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά.
Στις συναντήσεις αυτές, ο κ. Σανιδάς, με διαβεβαίωσε ότι «Κυρία Σουφλή, έχετε καταγγείλει ένα τεράστιο σκάνδαλο με πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις, το οποίο σας διαβεβαιώ ότι δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Το ακίνητο δεν ανήκει στον Χρυσούλα και τα εκατομμύρια ευρώ που πήρε δεν του ανήκουν ούτε στο ελάχιστο. Το Ελληνικό Δημόσιο και ο Δήμος Μαραθώνα, έχουν ζημιωθεί πολύ. Θα ρίξουμε άπλετο φως στο σκάνδαλο αυτό και σας ευχαριστώ για το θάρρος σας να το αποκαλύψετε»!
Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε μέχρι σήμερα, αν και ακολούθησε μηνυτήρια αναφορά, από τον δικηγόρο κ. Ανδρέα Γκούβα, ως νομικό εκπρόσωπο του Δήμου Μαραθώνα στο θέμα αυτό.
Την υπόθεση ανέλαβε Εφέτης Ανακριτής, ο κ. Πεπόνης, ο οποίος ουδέποτε με κάλεσε προσωπικά ως μάρτυρα, καθότι είχα ΟΛΑ τα επίσημα στοιχεία, αλλά και τα όσα είχαν καταγγελθεί στα δημοτικά συμβούλια του Μαραθώνα και είχα δημοσιεύσει για μήνες στην εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, της οποίας είμαι εκδότρια και δημοσιογράφος.
Δεν αμφισβητώ, ότι ο δικηγόρος κ. Γκούβας, εμπλούτισε τον επίδικο φάκελο με περισσότερα στοιχεία, και κυρίως με τα μαρτυρικά στοιχεία του μάρτυρα Πέτρου Δαρδαβέση. (επισυνάπτεται η μήνηση του κ. Α. Γκούβα συνημ. 2).
Περιέργως όμως, από τον φάκελο του κ. Γκούβα, έλειπαν όλα τα έγγραφα και τα δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… και στα οποία εμφαινόταν η ευθύνη και άλλων προσώπων, πέραν αυτών που σήμερα διώκονται ποινικά.
Η δεύτερη αυτή ανάκριση του Εφέτη Ανακριτή κ. Πεπόνη, κατέληξε στον 9οΕιδικό Τακτικό Ανακριτή, ο οποίος την 9η Ιουνίου 2008, εξέδωσε ΒΕΒΑΙΩΣΗ προς τον Δήμο Μαραθώνα, την οποία και μετέφερε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που συνεκλήθη για τον λόγο αυτό, ο δικηγόρος κ. Ανδρέας Γκούβας. (συνημμένο σχετικό 3).
Όπως θα διαπιστώσετε, κύριε Εισαγγελεύ και από τα τέσσερα επισυναπτόμενα φύλλα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ(για το θέμα υπάρχουν πέραν των πενήντα δημοσιευμάτων στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, τα οποία εάν θελήσετε είναι στη διάθεσή σας), τα στοιχεία και τα γεγονότα που παρατίθενται σε αυτές, ενδεχομένως θα πρέπει να ανοίξουν «τον ασκό του Αιόλου» και για πολλά άλλα πρόσωπα, τα οποία μέχρι τώρα, δεν περιλαμβάνει η σχετική δικογραφία, πλην αυτών που αναφέρει η ΒΕΒΑΙΩΣΗ του 9ου Ειδικού Τακτικού Ανακριτή.
Ανεξαρτήτως της όποιας εξέλιξης, τεράστια ερωτηματικά εγείρει το γεγονός, ότι δύο χρόνια τώρα, το μείζον αυτό σκάνδαλο, παραμένει στα συρτάρια του ανακριτή.
Στα επισυναπτόμενα προς Υμάς στοιχεία, περιλαμβάνεται επίσης ένα σύντομο ιστορικό της υπόθεσης, και η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα.
Κύριε Εισαγγελεύ,
Επί δέκα και πλέον έτη, ασκώ το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ με εντιμότητα και με βάση ΑΡΧΕΣ , ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ, που δυστυχώς εκλείπουν σήμερα.
Είναι τραγικό, να με ενθυμείται η Διευθύντρια του Γραφείου σας, κυρία Μίχα, ως μια δημοσιογράφο που αγωνίζεται για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ως καταγγέλλουσα τεράστια πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα στη Δικαιοσύνη (Ιεροσυλία στη Μακρόνησο, Υπόθεση Λεμονή, Απαλλοτρίωση Κωπηλατοδρομίου, Σκάνδαλο Βατοπεδίου κ.α.) και να διαπιστώνω, ότι πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στα σκάνδαλα αυτά, μένουν στο απυρόβλητο.
Η πλήρης απαξίωση των Θεσμών, συμπεριλαμβανομένης και της Δικαιοσύνης, κύριε Εισαγγελεύ, έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη κατάλυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την απαξίωση ενός λαού που είχε πάνω απ’ όλα, τις λέξεις «ΦΙΛΟΤΙΜΟ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».
Σήμερα, ο Δήμαρχος του Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης, εξακολουθεί να διοικεί, βουτηγμένος στα σκάνδαλα (κυρίως οικονομικά) και ετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου τον διευρυμένο Καλλικράτειο Δήμο του Μαραθώνα, αν και ποινικά διωκόμενος για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου και όχι μόνο. Ενώ το Ελληνικό Δημόσιο, έχει ζημιωθεί κατά 8,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ (!), ενώ η χώρα μας οδηγείται σε πτώχευση, η Δικαιοσύνη καθυστερεί να κινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου οι ένοχοι, έτσι όπως εμφαίνονται στην Βεβαίωση της 9ηςΕιδικής Τακτικής Ανακρίτριας, να τύχουν της όποιας έκβασης η Δικαιοσύνη κρίνει.
Είναι δυνατόν, να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε πολιτικό πρόσωπο, και δύο χρόνια μετά να βρίσκεται στα συρτάρια; Τι θα ψηφίσουν οι πολίτες στις δημοτικές εκλογές; Έναν ποινικά διωκόμενο με βαρύτατα κακουργήματα του Ποινικού Δικαίου;
Είναι δυνατόν να έχει εισπράξει παράνομα ένας ιδιώτης 8,5 εκατομμύρια περίπου ευρώ και το Δημόσιο να μην τα διεκδικεί;
Κύριε Εισαγγελεύ,
Κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού καθήκοντός μου, έχω δεχθεί τρομοκρατικές επιθέσεις και παρ’ όλο που τις έχω καταγγείλει, τίποτα δεν έχει γίνει. Ούτε ένας Εισαγγελέας δεν με έχει καλέσει, εδώ και πέντε χρόνια, για να εξετάσει τα στοιχεία που θα μπορούσα να του καταθέσω.
Παρ’ όλα αυτά, και με λαβωμένη πλεον την υγεία μου, θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι, πρωτίστως ως ενεργός πολίτης και δευτερευόντως ως δημοσιογράφος, για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου, την οποία δεν εκχωρώ σε κανέναν, όπως ο ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ.
Κύριε Εισαγγελεύ,
Στον χώρο της Δικαιοσύνης, το όνομά σας, είναι συνώνυμο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, του ΗΘΟΥΣ και της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
Αυτός είναι ο λόγος, που προστρέχω προς ΥΜΑΣ, ως την τελευταία ελπίδα απόδοσης της Δικαιοσύνης..
Με εκτίμηση
ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Δημοσιογράφος
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:
Υπουργό Εσωτερικών
Υπουργό Δικαιοσύνης
Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης
ΜΜΕ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ
Σουφλή Καλλιόπης, Δημοσιογράφου, κατοίκου Νέας Μάκρης Αττικής, οδός ...
Τηλέφωνο .... e-mail attikanea@otenet.gr Κιν 69......
Νέα Μάκρη 25 Ιουλίου 2010
Προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
κ. Ιωάννη Τέντε
Κύριε Εισαγγελεύ,
Με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 4425/7-6-210 της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου, κατέθεσα εις Υμάς, μηνυτήρια αναφορά για το σκάνδαλο της απαλλοτρίωσης του Κωπηλατοδρομίου, καταγγέλλοντας την διετή καθυστέρηση της υπόθεσης στο γραφείο του 9ου Ειδικού Τακτικού Ανακριτή.
Ανωνύμως, μόλις εχθές, περιήλθε στην διεύθυνση κατοικίας μου, φάκελλος με το περιεχόμενο του συνημμένου εγγράφου, το οποίο και σας υποβάλλω πάραυτα. 
Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα, δεν έχουν προχωρήσει όλες οι οφειλόμενες διαδικασίες διεκδίκησης από τον Δήμο Μαραθώνα καθώς και το γεγονός, ότι ο εις εκ των κατηγορουμένων Σπύρος Ζαγάρης, τυγχάνει σήμερα Δήμαρχος του Μαραθώνα και υποψήφιος για τον διευρυμένο Δήμο Μαραθώνα, σύμφωνα με τον νόμο του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», παρακαλώ να επισυναφθεί το στοιχείο αυτό στην μηνυτήρια αναφορά μου, και να κινηθεί το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία, προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες, ποιοι τελικώς είναι ένοχοι και ποιοι αθώοι στο σκάνδαλο που συγκλονίζει πέντε χρόνια σχεδόν τις τοπικές κοινωνίες.
Είναι τουλάχιστον άδικο, να μην γνωρίζουν οι πολίτες – ψηφοφόροι, αν ο Ειδικός Τακτικός Ανακριτής και ο Εισαγγελέας, επικυρώσουν ή όχι τις κακουργηματικές κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται και ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος για τον διευρυμένο Δήμο Μαραθώνα.
Το ερώτημα καθίσταται εύλογο, καθότι, αν ο Σπύρος Ζαγάρης εκλεγεί Δήμαρχος του διευρυμένου Καλλικράτειου Δήμου Μαραθώνα, και ακολουθήσει τυχόν παραπομπή ή φυλάκισή του, τι σοβαρούς τριγμούς θα επιφέρει στην ομαλή διοίκηση ενός Δήμου, που για πρώτη φορά θα έχει να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα δύο Δήμων και δυο Κοινοτήτων, ήτοι των νυν Δήμων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, καθώς και των Κοινοτήτων Γραμματικού και Βαρνάβα.. (ΧΥΤΑ Γραμματικού, Θαλάσσιο Αιολικό Πάρκο στον Κόλπο του Μαραθώνα, Παράνομες χωματερές και βαρύτατα πρόστιμα από την Ε.Ε., έλλειψη Βιολογικού Καθαρισμού και Αποχέτευσης και βαρύτατα πρόστιμα από την Ε.Ε., Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια, αποκατάσταση καμμένων εκτάσεων, πλημμύρες, έλλειψη σχολείων κ.α.
Ελπίζοντας ότι οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έχουν δει προσφάτως τα φώτα της δημοσιότητας, με την συνέντευξη του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, οι δηλώσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και αυτές του πρώην Εισαγγελικού Λειτουργού Γεωργίου Ζορμπά, περί του «ρόλου της Δικαιοσύνης», για την ατιμωρησία «επωνύμων» και την διαπλοκή με τις πολιτικές και οικονομικές εξουσίες, είναι υπερβολικές, παρακαλώ, κύριε Εισαγγελεύ, με το κύρος Σας, να ενισχύσετε την πίστη των πολιτών που έχει τρωθεί, στον κορυφαίο αυτό Θεσμό της χώρας μας.
Με εκτίμηση
Πόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ
κατοίκου Νέας Μάκρης, οδός...
Προς την 12η Πταισματοδίκη Αθηνών
Κυρία Πταισματοδίκη,
Με τη Μηνυτήρια Αναφορά μου, στόχο μοναδικό είχα, να επισημάνω την μεγάλη καθυστέρηση του ανοίγματος μιας υπόθεσης, ενός σκανδάλου, που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του Μαραθώνα και όχι μόνο.
Οφείλω δε να επισημάνω, ότι ούτε δικηγόρος είμαι, ούτε αποσκοπώ σε τίποτε άλλο, πλην της διαλεύκανσης μιας υπόθεσης, που αφενός μεν το ηθικό της μέρος έχει να κάνει με τα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο αυτό, πρωτίστως με το γεγονός, ότι εμπλεκόμενος και ποινικά διωκόμενος είναι ο νυν Δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζαγάρης, αφετέρου δε, το γεγονός ότι τα χρήματα που έλαβε από την απαλλοτρίωση ο Κοσμάς Χρυσούλας, ο οποίος εμφανίστηκε ως φερόμενος ιδιοκτήτης της απαλλοτριωμένης έκτασης, και ουδείς επίσημος δημόσιος φορέας ήλεγξε μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων, ποια πορεία έχουν…
Και ο πλέον αδαής, αντιλαμβάνεται ότι .ένας υπερήλικας γιδοβοσκός, δεν είναι δυνατόν να εξαπατήσει τους πάντες, χωρίς συνεργούς.
Όπως καθίσταται σαφές από όλα τα στοιχεία της μηνυτήριας αναφοράς μου, τα οποία έχω προσκομίσει μαζί με αυτή, καθώς και με τη συμπληρωματική αναφορά μου, προκύπτουν πάρα πολλά ερωτηματικά.. τόσο από την αποκλειστική συνέντευξη του δικηγόρου του Δήμου κ. Ανδρέα Γκούβα, όσο και από τα όσα δηλώνει ο μάρτυς (ψευδομάρτυρας, όπως απεδείχθη) Κολονέρος, στην εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της οποίας ήμουν εκδότρια.
Μια τέτοια απάτη, δεν θα μπορούσε να στηθεί, χωρίς την βοήθεια κι άλλων ατόμων.
Έχοντας παρακολουθήσει τη υπόθεση αυτή από τη στιγμή που «έσκασε ως βόμβα» στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα την 7η Δεκεμβρίου του 2005, κατέγραψα όλα τα στοιχεία και έθεσα καίρια ερωτήματα, τα οποία εκ της έκβασης της διερεύνησης του σκανδάλου από την Δικαιοσύνη, διαπιστώνω και εγώ και χιλιάδες άλλοι κάτοικοι του Μαραθώνα και της ευρύτερης περιοχής, ότι τελικά, ο κύκλος των ενόχων, είναι πολύ μικρός.
Όταν από το Δικαστήριο της 23ης Απριλίου του 2004, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δεν ελήφθησαν υπόψη πολύ σοβαρά και σημαντικά στοιχεία, όπως :
Η βεβαίωση της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου Ανατολικής Αττικής προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ότι από το ακίνητο των 147 περίπου στρεμμάτων, τα 119 ανήκαν στην ιδιοκτησία του Δημοσίου (Υπουργείο Γεωργίας), τα 12,5 περίπου στην ιδιοκτησία του Δήμου Μαραθώνα και για τα υπόλοιπα 13 στρέμματα, είχε υποβληθεί ερώτημα στο Υπουργείο Οικονομικών (Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Δημοσίων Κτημάτων, εάν και αυτά, ανήκουν στο Δημόσιο ή στην προσφυγική ομάδα «ΣΕΒΔΙΚΙ», τα μέλη της οποίας προέρχονται από τη Μικρά Ασία.
Η απουσία του Δήμου Μαραθώνα δια του νομίμου εκπροσώπου του που είναι ο Δήμαρχος (ή νόμιμος εκπρόσωπος του Δημάρχου).
Η απουσία του Ελληνικού Δημοσίου (αρ. 737 απόφαση της Κ.Υ.Δ.).
Το ποιόν των μαρτύρων περί της αξιοπιστίας τους, (το ερώτημα είναι, αν η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, είχε δικαίωμα να ζητήσει το Ποινικό Μητρώο των Μαρτύρων και αν ναι, το ζήτησε ή όχι;), δεδομένου ότι επρόκειτο για μια περίπτωση ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης, για την οποία η οικονομική αποζημίωση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.
Δεν ζητήθηκε πραγματογνωμοσύνη από το Δικαστήριο της 23ης Απριλίου 2004, καθώς υπήρχαν στοιχεία που έδειχναν ότι στο σημείο εκείνο τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιέγραφε ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης, αλλά και νεώτερα στοιχεία, που προέρχονται από δηλώσεις και συνεντεύξεις (όπως η συνέντευξη του δασολόγου κ. Σταματόπουλου στην εφημερίδα «Η ΑΛΗΘΕΙΑ», στην οποία αναφέρεται ότι ο ΑΘΗΝΑ 2004 δεν δέχτηκε τους ισχυρισμούς του φερόμενου ως ιδιοκτήτη Κοσμά Χρυσούλα – σχετ…. ) αλλά και άλλα στοιχεία, που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις της τότε δημοτικής αρχής του Μαραθώνα που με την αποκάλυψη του σκανδάλου, όφειλαν να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες και δεν το έπραξαν, όπως ορίζει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων και για τον λόγο αυτό, ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Χρήστος Μπάρμπας, υπέβαλε έγγραφο αίτημα περί αστικής ευθύνης, είναι δυνατόν να μην αναρωτιέμαι και εγώ και πολλοί συμπολίτες μου, γιατί αυτό το μεγάλο σκάνδαλο δύο χρόνια μετά την αποκάλυψή του και τη άσκηση ποινικών διώξεων, παραμένει στα συρτάρια του 9ου Ειδικού Τακτικού Ανακριτή επί 2,5 περίπου χρόνια;
Όταν για το σκάνδαλο της ZIEMENS πρώην υπουργός, επειδή έλαβε ένα «δωράκι» ή «χορηγία» διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000) του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα, είναι δυνατόν, τουλάχιστον να μην έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα όλων των ποινικά διωκόμενων προσώπων του σκανδάλου του Κωπηλατοδρομίου;
Ήλεγξε κανείς, την διαδρομή του χρήματος;. Ανοίχτηκαν Τραπεζικοί Λογαριασμοί, τουλάχιστον των εμπλεκομένων και των συγγενικών τους προσώπων;
Δεσμεύτηκε η περιουσία τους;
Μιλάμε για 8,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τριάμισυ δις δραχμές δηλαδή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και είναι χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, των εργαζόμενων και των συνταξιούχων που σήμερα, η κυβέρνηση τους περικόπτει και τα πενιχρά έσοδα και εκατομμύρια συμπολίτες μας, ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ Τησ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 10.000 ΚΑΙ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ προς το Δημόσιο ή τα Ασφαλιστικά Ταμεία;
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κυρία Πταισματοδίκη,
Θα περιοριστώ στις ευθύνες κυρίως του ποινικά διωκόμενου Σπύρου Ζαγάρη, που τυγχάνει και Δήμαρχος του Μαραθώνα.
Ο άνθρωπος αυτός, κινείται και λειτουργεί ως να μην συμβαίνει τίποτα. Ως να μην είναι ποινικά διωκόμενος και αυτό γεννά ερωτηματικά. Μήπως έχει εξασφαλίσει την διαβεβαίωση ότι «η υπόθεση θα θαφτεί»;.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, είχε δηλώσει, ότι θα διεκδικήσει και πάλι τον νέο διευρυμένο Δήμο Μαραθώνα. (σχετ…. εφημερίδα ΔΗΜΟΤΗΣ)! Αυτό σημαίνει, ότι τίποτα δεν τον φοβίζει, καμία εξέλιξη δεν περιμένει για το σκάνδαλο και δρα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που δεν έχει καμία ποινική δίωξη για κακούργημα στην πλάτη του. (Υπαναχώρησε με δήλωσή του στον τοπικό τύπο, πριν λίγες μέρες αφού ουδείς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ήθελε να συμπορευτεί με τον Σπύρο Ζαγάρη)
Και όχι μόνον αυτό.
Ταξειδεύει συνεχώς στο εξωτερικό (!!!), χωρίς να τηρεί ούτε στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις που έχει εκ του Ν. 3463/2006, να ενημερώνει τις προϊσταμένες Αρχές του για τα ταξείδια του, μεταφέροντας όπως λέει, την Μαραθώνια Φλόγα στο εξωτερικό. Ακόμα και το Δημοτικό Συμβούλιο, αγνοεί τα ταξείδια του, παρ’ ότι θα έπρεπε να εγκρίνονται απ’ αυτό.
Σημειωτέον, ότι η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΦΛΟΓΑ, δεν αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου Μαραθώνα, ούτε υπάρχουν εγκρίσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου.
Ο ποινικά διωκόμενος δήμαρχος, λειτουργεί ως να είναι ο Δήμος ξέφραγο αμπέλι και ο ίδιος όχι ως δήμαρχος του Μαραθώνα, αλλά ως ιδιοκτήτης του σπιτιού του που μεταφέρει και πουλάει πράγματα που του ανήκουν προσωπικά.
Έχει πραγματοποιήσει 3 ή 4 ταξείδια στην Κίνα, συνοδευόμενος από όλη την οικογένειά του, αλλά και από άγνωστους συνταξιδιώτες, έχει επισκεφθεί 3 ενδεχομένως και περισσότερες φορές την Βοστώνη, έχει μεταβεί στην Σερβία, συνοδευόμενος από τοα αντιδήμαρχο Ι. Μπούσουλα και άγνωστα άτομα, η σύζυγός του εκπροσωπεί τον δήμο Μαραθώνα και επισκέπτεται την Ιταλία, συνοδευόμενη από δημοτική σύμβουλο, μεταβαίνει στην Βυρηττό, στο Τορόντο, στην Κύπρο και βασικά, έχει χαθεί το μέτρο που πάει, πως πάει, ποιοί τον συνοδεύουν, οι πηγές εξόδων, τι σημαίνει η μεταφορά της Μαραθώνιας Φλόγας και φυσικό είναι να εγείρονται τεράστια ερωτηματικά, τα οποία μένουν αναπάντητα.
Όλοι γνωρίζουμε, ότι στο εξωτερικό κυρίως, όπως και στην Ελλάδα, λειτουργούν σπόνσορες. 
ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει πως δίδεται αυτή η ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΦΛΟΓΑ!!!
ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
Είναι δυνατόν, ένας άνθρωπος που καταγγέλλεται από τους ίδιους τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, για ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε επιχορηγήσεις εκατομμυρίου από την Ε.Ε., να βρίσκεται ακόμα στη θέση του Δημάρχου;
Μήπως πρέπει η Δικαιοσύνη, να ζητήσει από τον νυν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Μαραθώνα Αλέκο Βάρσο, τα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων για την επιχορήγηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την διοργάνωση του «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»; 
Ίσως θα εκπλαγείτε, από αυτά που ακούγονται και καταγγέλλονται σ αυτά, περί αδιαφανών διαδικασιών, περί υπερκοστολογήσεων, περί μη ελέγχου της Δημοτικής Επιχείρησης Μαραθώνα.
Είναι δυνατόν να παραμένει στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης, ένας Δήμαρχος που πολλαπλά και κατά συρροήν παρανομεί με παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς, με παράνομες ιδιοκτησίες στην Παραλία του Μαραθώνα, με παράνομες προσπάθειες ίδρυσης ΜΚΟ, προκειμένου να ιδιοποιηθεί το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου (!!!), και τα πολύτιμα αφιερώματα που βρίσκονται μέσα σ’ αυτό, που καταγγέλλεται για παράνομες υδροδοτήσεις στα Δημοτικά Συμβούλια; Όλα αυτά, είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων.
ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ;
Διότι το φυσιολογικό είναι, όταν ένας άνθρωπος είναι ποινικά διωκόμενος και ασκεί εξουσία, να έχει τουλάχιστον τη τσίπα, να παραιτηθεί και να πάει στο σπίτι του.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μόνο δεν υπάρχει ούτε απειροελάχιστο ίχνος τσίπας, αλλά διαπιστώνεται μια κατά συρροήν παρανομία από έναν άνθρωπο, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον.
Εκδίδει παρανόμως βιβλία με χρήματα του Δημοσίου (μέσω Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Μαραθώνα, τα οποία μεταφράζονται και πωλούνται στην Κίνα και το γεγονός αυτό, έχει καταγγελθεί στα Δημοτικά Συμβούλια και ουδείς ενδιαφέρεται να μάθει τι συμβαίνει.
Με την αλλοπρόσαλλη οικονομική διαχείριση του Δήμου, τον έχει οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όπου η μια κατάσχεση ακολουθεί την άλλη.
Έχοντας δίπλα του ως στενούς συνεργάτες, πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με διοίκηση, ούτε και γνώσεις διαχείρισης των κοινών και ενός Δήμου με τεράστιες ευθύνες, και έχοντας απαξιώσει δημοτικούς συμβούλους που έχουν γνώση της άσκησης δημόσιας διοίκησης, λειτουργεί ως αυτοκράτωρ με μια αυλή ανίδεων που στο τέλος, καταντούν επικίνδυνοι.
Ένας Δήμος που έχει κυριολεκτικά ρημάξει και ο δήμαρχος το μόνο που κάνει είναι εκδηλώσεις με Κινέζους, ταξείδια συνεχή στο εξωτερικό μεταφέροντας τη Μαραθώνια Φλόγα και ένα θολό σκηνικό πλήρους αδιαφάνειας σκεπάζει τον Μαραθώνα.
Σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου εκδίδονται αποφάσεις για τον ορισμό δικηγόρου για κατάθεση αγωγής κατά των εμπλεκομένων στην υπόθεση Κωπηλατοδρομίου, οι οποίες όμως αποφάσεις κατά την άποψή μου, δεν είναι νόμιμες, καθόσον βάσει του κώδικα δήμων και κοινοτήτων (άρθρο 281) απαιτούν τα 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό δεν υφίσταται στην επισυναπτόμενη απόφαση του Δ.Σ, ενώ στερείται η εν λόγω απόφαση τον ορισμό της χρηματικής αποζημίωσης του οριζόμενου δικηγόρου. (σχετ…..)
Ο Δικηγόρος Ανδρέας Γκούβας, ο οποίος είχε ορισθεί το 2006 (επίσης με μη σύννομη απόφαση του Δ.Σ.) να εκπροσωπήσει τον Δήμο Μαραθώνα ως δικηγόρος για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, δεν έχει πληρωθεί μέχρι σήμερα απ’ όσο γνωρίζω, και φυσικά, εγκατέλειψε την υπόθεση. (σχετ. ……..).
Δεν θα έπρεπε να διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη, γιατί έστω και καθυστερημένα (ακόμα κι αν δεχτούμε τις παραποιήσεις των ημερομηνιών που ισχυρίζεται ότι έγιναν από άλλους ο Σπύρος Ζαγάρης), ο τότε δήμαρχος Μαραθώνα Ε. Μέξης, δεν κίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες, προς την Δικαιοσύνη, ώστε να ανατρέψει την απόφαση του Δικαστηρίου της 23ης Απριλίου 2004; Δεν φέρουν καμία ευθύνη οι άνθρωποι που διαχειρίζονται ως δήμαρχοι την Δημόσια - Δημοτική περιουσία;
Ο τότε Δήμαρχος Μαραθώνα Ε. Μέξης, καταγγέλλει μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια, ότι κατά την μεταφορά του Δημαρχείου σε άλλο κτίριο, χάθηκαν τα αρχεία του μηνός Απριλίου 2004 που πραγματοποιήθηκε το Δικαστήριο με το οποίο αναγνωριστηκε ως δικαιούχος ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης Κοσμάς Χρυσούλας και ουδείς αναρωτιέται αν αυτό είναι τυχαίο;
Μετά, σε άλλο δημοτικό συμβούλιο, ισχυρίζεται ότι τα βρήκε, αλλά λείπουν τα επίμαχα εισερχόμενα έγγραφα των επιδόσεων για το δικαστήριο της 23ηςΑπριλίου 2004 και ουδείς αναρωτιέται ποιος κοροϊδεύει ποιόν…..
Γιατί δεν παραπέμφθηκε η υπόθεση του Κωπηλατοδρομίου στην προβλεπόμενη Τριμελή Επιτροπή του άρθρου 183 του Π.Δ. 410/95 (Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας) η οποία θα ήλεγχε την οικονομική ζημία εκ του παρανόμου της απαλλοτριώσεως, όσον αφορά στο ακίνητο του Δήμου Μαραθώνα;
Δεν πρέπει να ερευνηθεί, πως το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέσα σε πέντε μήνες κατέβαλε ένα τόσο μεγάλο ποσόν στον φερόμενο ως δικαιούχο, όταν σε αντίστοιχες απαλλοτριώσεις περνάνε χρόνια για να καταβληθεί στους δικαιούχους από το δημόσιο η απαλλοτρίωση;
Δεν πρέπει να ερευνηθεί, πόσες επιταγές εξεδόθησαν στον φερόμενο ως ιδιοκτήτη και που βρίσκονται τα αντίστοιχα χρήματα;
Δεν πρέπει να ερευνηθούν οι φορολογικές του δηλώσεις και οι φορολογικές δηλώσεις όλων των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου;
Η βεβαίωση της 9ης Ειδικής Τακτικής Ανακρίτριας, σύμφωνα με την οποία μόνο πέντε πρόσωπα διώκονται ποινικά για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, έχει αφήσει πολλά ερωτήματα αναπάντητα, ενώ η στασιμότητα μέχρι σήμερα των όποιων ενεργειών από την πλευρά της Δικαιοσύνης, δημιουργεί νέα ερωτηματικά με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ευρέως η φήμη περί «κουκουλώματος».
Όλα τα προαναφερόμενα, με υποχρεώνουν ως ενεργό πολίτη, ως φορολογούμενο πολίτη και ως δημοσιογράφο, να καταθέσω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε την μηνυτήρια αναφορά μου, προκειμένου η Δικαιοσύνη να επιληφθεί το ταχύτερο δυνατόν.
ΣΥΝΗΜΕΝΑ:
Δεκατέσσερα δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ (14)
Το από 7/3/2006 έγγραφο ερώτημα του πρώην δημάρχου Μαραθώνα Χρήστου Μπάρμπα (μόνο το πρώτο ερώτημα) το οποίο κατατέθηκε στο σχετικό Δημοτικό Συμβούλιο.
Δύο δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η ΑΛΗΘΕΙΑ»
Την αρ. 1506/2004 απόφαση του Μ.Π.Α.
Το ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ του Δημ. Συμβουλίου Μαραθώνα αρ. (25/13-10-2009)
Το ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ του Δημ. Συμβουλίου Μαραθωνα αρ. (2/19-1-2010)
Το φύλλο της εφημερίδας «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», με το οποίο ο Σπύρος Ζαγάρης, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στον διευρυμένο δήμο Μαραθώνα.
Φύλλο της εφημερίδας «Η ΑΛΗΘΕΙΑ» με αναφορά στον Σπύρο Ζαγάρη και τις ύποπτες και παράνομες ενέργειές του στον Δήμο Μαραθώνα.
Φύλλο πρόσφατο της εφημερίδας «Ο ΔΗΜΟΤΗΣ», που αφορά ένα από τα πολλά ταξείδια του Σπύρου Ζαγάρη στο εξωτερικό.
Την από 9-11-2006 επιστολή μου προς τον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά με αρ. πρωτ. ΙΒ/545
Αντίγραφο της Σύστασης Αστικής Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα Εταιρείας με την επωνυμία «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ», όπως αυτό εισήλθε ως εισήγηση σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα και αποτελεί αίτημα προσωπικό του ποινικά διωκόμενου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Ζαγάρη, καθ΄ολοκληρίαν παράνομο και ως αίτημα.
Η ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΣΑ
ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.