Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ "ΒΕΛΓΟΥ" ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

antwerpse-syriestrijder-roept-op-tot-nieuwe-aanslag-id5709613-620x400

Σχόλιο ΛΦ: Αυτή θα είναι η τιμωρία για τους ευρωπαϊκούς λαούς που αποδέχτηκαν τους σφαγείς σαν απλούς ανθρώπους. Που σιώπησαν στην σφαγή της Συρίας και άλλων τόσων. Που άφησαν τις κυβερνήσεις τους να χρηματοδοτούν φασίστες να σκοτώνουν απλούς ανθρώπους σαν αυτούς.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Από 7.03.14 έως 15.06.14 το Εβραικό Μουσείο φιλοξενούσε περιοδική έκθεση του καλλιτέχνη Christian Israel όταν έγινε το μακελειό.Aλλά έπεται και συνέχεια.Νέο κάλεσμα από fb ενός βέλγου τζιχαντιστή του Azeddine Kbir Bounekoub μέλος της Sharia4Belgium, από την Αμβέρσα που έφυγε για Συρία για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις αντίστοιχες του Εβραικού Μουσείου. (Gazet van Antwerpen και Het Belang van Limburg, le vif ,Belga 5.06.14)

“Παντοδύναμε Αλλάχ πείσε τους πιο νέους μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα εκείνου που διέπραξε την επίθεση στο Εβραικό Μουσείο.Το μαρτύριο δεν βρίκεται μόνο στη Συρία αλλά και στο Βέλγιο »To χρονικό μιας ή πολλών (που θα ακολουθήσουν) τρομοκρατικών επιθέσεων επί ευρωπαικού εδάφους.
lko
« Ουδείς προφήτης στον τόπο του. »O βέλγος τουρκοσυριακής καταγωγής ιστορικός τέχνης Bahar Kimyongur που η Τουρκία του είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για επιστολή που απεύθυνε στον ΟΗΕ για το συριακό και που έμεινε έγκλειστος για μήνες σε κατοικία στην Ιταλία επιτηρούμενος από τις αρχές χωρίς το Βέλγιο να τον απεγκλωβίζει σε συνέντευξη που παραχωρεί στη le soir προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση των βέλγων τζιχαντιστών στη Συρία.Eίναι στρατευμένος πολιτικά στην αριστερά.
-Η αντισημιτική επίθεση που διαπράχθηκε στις Βρυξέλλες υπάρχει κίνδυνος να αναπαραχθεί ;
-Ναι.Αυτή η επίθεση δεν είναι στην πραγματικότητα μια έκπληξη.Εδώ και 3 χρόνια σκοτώνομαι να λέω στις αρχές στους πολιτικούς ιθύνοντες και στην κοινή γνώμη ότι ο πόλεμος στη Συρία θα στραφεί εναντίον μας δεν πρέπει να παίζουμε με τη φωτιά.
-Δεν σας άκουσαν ;
-Έλεγαν ότι ό,τι συμβάλει στην πτώση του Προέδρου Άσσαντ είναι το λιγότερο κακό.Η κυβέρνησή μας υποτίμησε το φαινόμενο.Όπως υποτίμησαν και τα μηνύματα μίσους που διέδιδαν κάποιοι ιμάμηδες και κήρυκες που στη χώρα μας διαδίδουν αντισσιίτικους λόγους και καταφέρονται γενικά κατά των απίστων.
-Οι νέοι έλεγαν ότι φεύγουν για ανθρωπιστικές αποστολές ;
-Αυτό ήταν μια απάτη.Μιλούσαν στην αρχή για νεαρούς ιδεαλιστές που φεύγουν για να δημιουργήσουν μια Συρία πλουραλιστική και δημοκρατική.Όλο αυτό ήταν μια προπαγάνδα.
-Από ποιόν ;
-Θλίβομαι που το λέω αλλά κάποιες οικογένειες αρνούνταν να παρδεχθούν την πραγματικότητα και θεωρούσαν ότι έτσι θα προστάτευαν τα παιδιά τους.
-Γιατί έφυγαν τόσοι νέοι Βέλγοι ;
-Υπήρχαν αρχικά κάποιοι Σύριοι του Βελγίοι και έπειτα έφυγαν νεαροί Βέλγοι οι οποίοι δεν ήξεραν τίποτα για τη Συρία και είχαν μηδαμιή γνώση του ισλάμ και οι οποίοι στρατολογήθηκαν από τα δίκτυα.
-Πώς έγινε η ριζοσπαστικοποίησή τους ;
-Με δύο τρόπους Είτε από το διαδίκτυο τροφοδοτούμενο από πρωτοπόρους του τζιχάντ.Αυτοί οι βιντοκήρυκες απηύθυναν κάλεσμα Ελάτε σε εμάς ελάτε να ζήσετε στην πληρότητά της την θρησκεία μας θα δημιουργήσουμε χαλιφάτο.Όλο αυτό βασιζόταν στο μύθο(ισλαμικής έμπνευσης ) ότι τις παραμονές της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ.Eίτε από το κήρυγμα και την Sharia 4 Belgium η οποία αργότερα ανακοίνωσε τη διάλυσή της αλλά και την πρόθεση της να λανσάρει τζιχάντ στο Βέλγιο.
-Μιλάμε για τους 200 Βέλγους μαχητές ;
-Αυτοί είναι πολύ περισσότεροι.Τουλάχιστον 400.Περίπου 30 σκοτώθηκαν.Οι στρατολόγοι τους προέτρεπαν να εγκαταλέιψουν τη γη των απίστων και νε εγκατασταθούν στην αγία γη.Ένας 13χρονος από το Molenbeek πήγε με τον αδερφό του. Ολόκληρες οικογένειες φεύγουν.Αυτοί οι τζιχαντιστές οι οποίοι σφαγιάζουν,αποκεφαλίζουν στη Συρία σιίτες οι και όσους σουνίτες δεν γουστάρουν είναι προφανές ότι μπορεί να κάνουν τα ίδια και στους εβραίους ή και γενικά σε όσους θεωρούν απίστους.
-Πρέπει να μπλοκάρουμε τα σύνορα ;
-Η Αντιόχεια (περιοχή Hatay) στην Τουρκία είναι η πύλη εισόδου όλων αυτών των τζιχαντιστών.Αρκούσε να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι για να την κξλείσουμε. Και ύστερα μας εκπλήσει που χτυπάει ο Nemmouche(o γαλλοαλγερινός που σύμφωνα με τις αρχές ευθύνεται για το μακελειό των Βρυξελλών.)
(Το Βέλγιο είναι κατά αναλογία του πληθυσμού του η πρώτη ευρωπαική χώρα εξαγωγής τζιχαντιστών προς Συρία.)
821744910_B972856350Z_1_20140605100744_000_GRO2J6E0S_1-0
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.