Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Μουσουλμάνοι φοιτητές επιτέθηκαν σε ακτιβίστριες σε ομιλία στις ΗΠΑ! Ούτε αναφορά στο ισλάμ δεν επιτρέπεται στην Αμερική!


Μουσουλμάνοι φοιτητές επιτέθηκαν σε ακτιβίστριες σε ομιλία στις ΗΠΑ!

Ούτε αναφορά στο ισλάμ δεν επιτρέπεται στην μουσουλμανολάγνα Αμερική!
Την Κυριακή που μας πέρασε δυο ακτιβίστριες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παρεβρέθηκαν σε ομιλία αμερικάνικου Πανεπιστημίου με θέμα “Τα δεινά των μουσουλμάνων υπό εξτρεμιστικών ισλαμικών καθεστώτων”. Η Brooke Goldstein και η Δρ. Qanta Ahmed περιέγραψαν την βίαια μετάβαση από την παιδική αθωότητα στην ενηλικίωση των μικρών μουσουλμάνων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες βόμβες διασποράς στα χέρια των τρομοκρατικών ομάδων.

Η Goldstein αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία από την περίοδο που εξέταζε τις οικογένειες των τρομοκρατικών οργανώσεων στην Παλαιστίνη και την κατανόησή της στο πως λειτουργούν τα ισλαμιστικά καθεστώτα. Την ίδια ώρα, η Δρ. Ahmed περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση με τον «ισλαμικό σεξισμό» στην Σαουδική Αραβία και «την καταπίεση και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ισλάμ».
Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε Πανεπιστήμιο του New Jersey.
Φυσικά, η αναφορά και μόνο στο πραγματικό πρόσωπο του ισλάμ που επιχειρήθηκε στην εν λόγω εκδήλωση δεν έμεινε αναπάντητη από τους μουσουλμάνους φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι ειέβαλαν στην αίθουσα και ουρλιάζοντας συνθήματα υπέρ του ισλάμ, προσπάθησαν να διακόψουν την ομιλία έχοντας στο πλευρό τους και μερικούς… υπερ- προοδευτικούς Αμερικάνους συμμαθητές τους.
Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι οι δυο ακτιβίστριες και κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης δεν έχουν το δικαίωμα να αναφέρονται στο ισλάμ. (!) Η Δρ. Ahmed δεν είναι πραγματική μουσουλμάνα, καθώς δεν φοράει το προαπαιτούμενο βάσει της ισλαμικής παράδοσης χικάμπ, ενώ αποκαλούσαν σιωνίστρια την Goldstein. Με την ίδια την Goldstein να δηλώνει λίγο αργότερα: «Αυτοί οι φοιτητές δεν δίνουν δεκάρα για τα αθώα παιδιά που καίγονται ζωντανά από την Μπόκο Χαράμ, ή τα νεαρά αγόρια που απαγχονίζουν στο Ιράν επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, ή τα 160 νεκρά παιδιά στην Γάζα από την Χαμάς, τα οποία η ίδια η οργάνωση ανάγκασε να αφήσουν την τελευταία τους πνοή σκάβοντας τούνελ στο Ισραήλ. Οι μουσουλμάνοι φοιτητές νοιάζονται μόνο να σταματήσουν την ομιλία, διότι ο αρχικός τους στόχος είναι να τιμωρήσουν οτιδήποτε αντιλαμβάνονται ως δυσφήμιση του ισλάμ».
Η Brooke Goldstein δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια ως συνήγορος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ η Δρ. Ahmed είναι μουσουλμάνα γιατρός στη Βρετανία, καθώς και συγγραφέας βιβλίου που εξιστορεί τις προσωπικές της δυσκολίες ως γυναίκα γιατρός στην Σαουδική Αραβία.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.