Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΔΡΑ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΑΚΑΡΤΣΕΝΚΟ

NBNMN


O Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Alexander Zakharchenko, έχει αποδειχθεί μεγάλος πατριώτης καθώς είναι ο μόνος από τους ηγέτες που δεν ήταν περαστικός από Μόσχα. Σύμφωνα και με πληροφορίες μας , ο Ζακαρτσένκο είναι ο μόνος που δεν έφυγε ποτέ από την πόλη του, με το πρόσχημα ασφαλείας.
Στις 16/01/15 ο νεορώσος ηγέτης δε δίστασε να αντιμετωπίσει  ο ίδιος με το όπλο στο χέρι με τον υπεύθυνο  των Ουκρανικών ειδικών δυνάμεων ο οποίος εκβίαζε τους πολίτες στο δρόμο ότι αν η πολιτοφυλακή δεν παραδώσει το αεροδρόμιο, θα συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τις κατοικημένες περιοχές της πόλης.

»Αφού δεν παραιτούνται, θα συνεχίσουμε τον πόλεμο», έλεγε ο Ουκρανός. Με περισσή υποκρισία συνέχισε: » Πρέπει να αμυνθούμε. Οι στρατιώτες μου σκοτώνονται στον τερματικό σταθμό».
Εκείνη την ώρα εμφανίζεται αναμένος ο Ζακαρτσένκο , τον πλησιάζει με τσαμπουκά και του λέει: »Άκουσε αυτό είναι το σπίτι της μάνας μου. Και θα μου πεις ότι εδώ σκοτώνονται οι στρατιώτες σας; Αυτοί που σκοτώνονται είναι οι τιμωροί, τα θηρία και οι άγριοι. Στο λέω κατάμουτρα:
Θα καταστρέψω οποιονδήποτε έρθει εδώ με όπλο στο χέρι. Αυτή είναι η πατρώα γη μου. Εδώ γεννήθηκα.
zachar

Ο Ουκρανός του είπε:
»Και το σπίτι του δικού μου του πατέρα στην Πέτροβκα καταστράφηκε».
»Από τους ίδιους σου τους στρατιώτες», του απάντησε ο Ζακαρτσένκο.
Να υπενθυμίσουμε ότι 170 Ουκρανοί ήταν εγκλωβισμένοι στον 2ο και 3ο όροφο του Αεροδρομίου. 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.