Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΑΛΑΑΤ ΠΑΣΑ


talat_pasa_komitesini_yunanistandan_sinirdisi_ettiler_h60461_11388

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τελικά δεν επετράπη η είσοδος στο ελληνικό έδαφος της θρασύτητας τουρκικής επιτροπής «Ταλαάτ Πασά», που ήρθε στην Αθήνα για να διοργανώσει δημόσια εκδήλωση έξω από την ελληνική βουλή και μάλιστα στην πλατεία Συντάγματος, εναντίον της αναγνώρισης της γενοκτονίας των χριστιανών στην Μικρά Ασία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκία, η επιτροπή σταμάτησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της ελληνικής πρωτεύουσας και κατά πάσα πιθανότητα λόγω του ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα με την βίζα Σέγκεν, αποφασίστηκε παρά τις έντονες τουρκικές διαμαρτυρίες, να απελαθεί από το ελληνικό έδαφος και έτσι επιστρέφει στην Τουρκία.
Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε μια σοβαρή τουρκική προβοκάτσια μέσα στην Αθήνα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.