Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ
Οι γερμανικές υπηρεσίες κατασκόπευαν το βελγικό internet.Η δικαιοσύνη του Βελγίου άνοιξε μια έρευνα για τις υπόνοιες που υπάρχουν σχετικά με το γεγονός ότι η Γερμανία κατά τη διάρκεια ετών κατασκόπευε κυρίως το Βέλγιο σύμφωνα με την De Tijd. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία.

Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία αποφάσισε την Παρασκευή να διαξάγει μια έρευνα για τις πρακτικές των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών BND.Αν οι υπόνοιες επαληθευθούν  οι συνέπειες της έρευνας δεν θα είναι μόνο δικαστικές αλλά και διπλωματικού τύπου για τις βελγογερμανικές σχέσεις.
Η υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας BND μια από τις 3 μυστικές Υπηρεσίες που διαθέτουν οι γερμανοί  χρησιμοποίησαν συνομιλίες από τις συνδέσεις του internet στην Ευρώπη,σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα που παρουσιάστηκαν την τελευταία εβδομάδα σε συνεδρίαση του γερμανικού κοινοβουλίου.Η πληροφορία στη συνέχεια διέρρευσε στον τύπο.
Ο αυστριακός ευρωβουλευτής Peter Pilz και ο βέλγος βουλευτής Stefaan Van Hecke (Πράσινοι Groen) αποκάλυψαν στη συνέχεια ότι η παγίδευση των συνομιλιών η υποκλοπή τους και η καταγραφή τους αφορούσαν επίσης το Βέλγιο. Αυτές οι παρακολουθήσεις και παγιδεύσεις των διαδικτυακών συνομιλιών γίνονταν ύστερα από αίτημα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA). (Le soir 7.6.15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.