Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτη Πρόκληση – Προπαγανδίζουν για Ισλαμοφοβία στην Ελλάδα – Για να Νομιμοποιήσουν το Γιουρούσι

Απίστευτη Πρόκληση - Προπαγανδίζουν για Ισλαμοφοβία στην Ελλάδα - Για να Νομιμοποιήσουν το Γιουρούσι


ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ… ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΕΛΛΆΔΑ: Οι Επιθέσεις σε μουσουλμανικά κτίρια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο
Ένα τζαμί στην περιοχή της Δυτικής Θράκης στην Ελλάδα δέχθηκε επίθεση βανδάλων «ισλαμοφοβίας» την Κυριακή. Το Γενί Τζαμί στην Κομοτηνή, μια πόλη η οποία περιλαμβάνει πολλούς μουσουλμάνους, δέχθηκε επίσης επίθεση το βράδυ της Παρασκευής.
Τον Απρίλιο, μια πυρκαγιά σε μεγαλύτερο τζαμί της Κομοτηνής κατέστρεψε την είσοδο και την οροφή. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ήταν ύποπτος για εμπρησμό. Οι επιτιθέμενοι τοποθετέτησαν το κεφάλι ενός γουρουνιού κομμένο έξω από ένα κέντρο ισλαμικών σπουδών στην Αθήνα και έβαψαν το κτίριο με αντι-μουσουλμανικά συνθήματα.
Να σημειώσουμε πως όλα αυτά τα σκηνικά δημιουργούνται από τις ίδιες τις ορδές των μουσουλμάνων εισβολέων…

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.