Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 18 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την προσφυγή στην τουρκική βουλή για την σύσταση ανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει την προδοσία, όπως αναφέρεται, της παράδοσης 18 «τουρκικών» νησιών στην Ελλάδα, ανακοινώσε ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, απόστρατος υποστράτηγος, Ümit Yalım.


Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας απόστρατος αξιωματικός Ümit Yalım, αναφέρει στην αίτηση του ότι από το 2004 η Ελλάδα προχώρησε στην παράνομη κατάληψη 18 τουρκικών νησιών στο Αιγαίο χωρίς να υπάρξει από πλευράς Τουρκίας καμία αντίδραση και αυτό το χαρακτηρίζει σαν προδοσία και υποστηρίζει ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δώσουν λόγο.
Μάλιστα στην προσφυγή του στη τουρκική βουλή και στον γενικό γραμματέα Ali Kumbuzoğlu αναφέρεται και στις τελευταίες, όπως τις χαρακτηρίζει, προκλητικές ελληνικές κινήσεις με τις αλλεπάλληλες επισκέψεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας και Ελλήνων επιτελών σε αυτά τα «τουρκικά’ νησιά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.