Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΔΕΥΤΕΡΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μέρες ο υποψήφιος για την γαλλική προεδρία, Εμμανουέλ Μακρόν, έχει εκνευρίσει τους Τούρκους με την συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του που προκαλούν την έντονη τουρκική οργή.

Έτσι η αμέσως μετά την νίκη του στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών κατάθεση στεφανιού στο μνημείο της αρμενικής γενοκτονίας στο Παρίσι, δείχνοντας έτσι πως αναγνωρίζει επίσημα τα εγκλήματα των Οθωμανών και Τούρκων, τώρα εξαπέλυσε απ’ ευθείας επίθεση κατά της Τουρκίας και του ίδιου του Ερντογάν.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, σχολιάζοντας ο Εμμανουέλ Μακρόντο πρόσφατο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Τουρκία  αφού τόνισε ότι έγινε υπό συνθήκες δικτατορίας, στη συνέχεια αποφάνθηκε πως θα πρέπει να σταματήσει αμέσως κάθε σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Πάντως συγκρινόμενος ο Μακρόν με την Μαρί Λεπέν, που έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι Τούρκοι θα πρέπει να.. εκδιωχτούν από την Ευρώπη γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά πολιτιστικά πρότυπα, οι Τούρκοι θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι με τις «σφαλιάρες» που δέχονται.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.