Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΑ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην Κινά όπως φαίνεται δεν αστειεύονται μα το Ισλάμ και τις διάφορες παραφυάδες του.


Έτσι μετά τον στρατιωτικό νόμο που έχουν επιβάλλει στην περιοχή των μουσουλμάνων Ουιγούρων που υποκινούνται σε ανταρσία από την Άγκυρα, τώρα προχώρησαν σε ένα άλλο δραστικό μέτρο κατά του Ισλάμ, δείχνοντας έτσι τα  «δόντια» τους σε όποιον φαντάζεται ότι και εκεί μπορεί να κάνει ότι θέλει όπως γίνεται στην ισλαμολάγνα Ευρώπη.
Έτσι σαν μεγάλο σκάνδαλο χαρακτηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την απόφαση της κινεζικής κυβέρνησης να απαγορέψει να παίρνουν οι πολίτες της χώρας, ανεξαρτήτου θρησκεύματος, μουσουλμανικά ονόματα, που η Κίνα τα θεώρει σαν ένδειξη τρομοκρατικής διάθεσης.
Συγκεκριμένα τα ονόματα που απαγορεύτηκαν σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι τα εξής : Muhammed-Mücahit -Cihat -Cundullah-Talip-Muhiddin- Müslime- İmam- Mücahidin – Vahap- Müctehid -Seda-Usame-Zikrullah-Nasrullah-Müslim -Sümeyye-Hacı-İslam-Arafat-Medine.
Τα περισσότερα από αυτά το ονόματα είναι ονόματα ιερά του προφήτη Μωάμεθ, με ιδιαίτερη σημασία για τους μουσουλμάνους.
Βλέπετε στην Κίνα δεν περνούν οι… «ωραίες» προοδευτικές αντιλήψεις σε ζητήματα ισλαμικής τρομοκρατίας και ας τολμήσει κάποιος να κατηγορήσει στο θέμα αυτό του Κινέζους για ρατσισμό, ή φασισμό…
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.