Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ… «ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ»!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Νέα προκλητική επίθεση μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα κατά της Ελλάδας, εξαπολύει μερίδα του τουρκικού τύπου με αφορμή τις τελευταίες ελληνικές ασκήσεις στην περιοχή των Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η Ελλάδα «παραβίασε» με κατάφορο τρόπο την συνθήκη απόκτησης των Δωδεκανήσων γιατί… τόλμησε να στείλει στην Ρόδο πολεμικό πλοίο.
Δεν φτάνει δηλαδή, λένε οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι, που καταλάβαμε παράνομα 18 τουρκικά νησιά του Αιγίου, τώρα προκαλούμε και άλλο στέλνοντας πολεμικά πλοία στην Ρόδο και συγκεκριμένα όπως αναφέρουν, το πλοίο ΒΟΤΣΗΣ με νούμερο P72 και την ίδια μέρα ήρθε και ένα γαλλικό πολεμικό με την ονομασία, MONTCALM, (πολύ καλά πληροφορημένοι οι Τούρκοι ), με το νούμερο D642.
Για το γεγονός αυτό ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, ο υποστράτηγος Ümit Yalım, δήλωσε πως είναι κατάφορη παράβαση εκ μέρους της Ελλάδας της συνθήκης των Παρισίων με την οποία η Ιταλία έδωσε τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα και αυτό δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο. Μάλιστα!
Δηλαδή μας απαγορεύεται να προστατεύουμε τα ελληνικά νησιά από την τουρκική προκλητικότητα κατά τις ορέξεις της Άγκυρας.
Τίποτα άλλο ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.