Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Το όνομά της ήταν Ebba Akerland. Ήταν μόνο 11 χρονών.


 
H 11χρονη Ebba Åkerlund, κουφή μαθήτρια στο Ειδικό Σχολείο της Manilla, ήταν ένα από τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατικής επίθεσης στην Σουηδία.



Τα άλλα θύματα ήταν:

Ο Chris Bevington, ο 41χρονος Βρετανός που ζούσε στη Σουηδία εδώ και 10 χρόνια.
Η Maïlys Dereymaeker, η 31χρονη Βελγίδα, οπαδός της «διαφορετικότητας» η οποία βοηθούσε παράνομους μετανάστες στο Γραφείο Αλλοδαπών.
Μία 70χρονη γυναίκα από την πόλη Uddevalla της Σουηδίας.

Ο σκύλος Iggy, από την Ιρλανδία.

«Ο φόβος δεν πρέπει να βασιλεύσει. Ο τρόμος δεν μπορεί να κερδίσει», είπε στο πλήθος η σοσιαλίστρια δήμαρχος της Στοκχόλμης Karin Wanngård, λέγοντας ότι η «τρομοκρατία» θα ηττηθεί με «καλοσύνη και με το να παραμείνουμε ανοιχτοί».

«Εμείς δεν ανταποκρινόμαστε με φόβο, ανταποκρινόμαστε με αγάπη», έγραφε ένα πόστερ που είχε μια γυναίκα που φορούσε μαντίλα, στο "Lovefest", στην διαδήλωση "υπέρ της αγάπης" που έγινε προς τιμήν των θυμάτων..
«Εμείς μιλάμε, δεν πολεμάμε», είπε μία άλλη.

Κάποιοι δεν δείχνουν και πολύ σοκαρισμένοι...... 



Ενώ άλλοι..

Οι πρόγονοι των Σουηδών προφανώς, θα αντιδρούσαν διαφορετικά...

ΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.