Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Maria Zakharova: oι ΗΠΑ ασκούν σοβαρές πιέσεις στους ρώσους δημοσιογράφους κι επιχειρούν να τους στρατολογήσουν ως πράκτορες.
Οι μυστικές υπηρεσίες των USΑ  έχουν εντείνει σημαντικά τις προσπάθειες τους για την στρατολόγηση πρακτόρων στους χώρους των ρώσων δημοσιογράφων  κατήγγειλε η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ η Μαρία Ζαχάροβα .
Oι αμερικανικές ειδικές υπηρεσίες ασκούν σημαντικές πιέσεις στους ρώσους δημοσιογράφους και αποπειρώνται ομοίως να τους στρατολογήσουν δήλωσε την Τετάρτη η  Maria Zakharova.
« Eκτός από τη νομοθετική πίεση οι αρχές της χώρας χρησιμοποιούν ενεργά μεθόδους λιγότερο τυπικές αλλά  κατά την οπτική τους προφανώς πιο αποτελεσματικές », υπογράμμισε.Τόνισε ότι « τελευταία, οι εκπρόσωποι των ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στις ΗΠΑ, υπέστησαν σοβαρές πιέσεις από τις ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που αποπειράθηκαν να τους στρατολογήσουν « . Τass 6.12.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.