Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ…ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ χωλαίνει όλο και περισσότερο η τουρκική στρατιωτική επέμβαση στην Συρία καθώς αυξάνονται οι απώλειες και οι αποτυχίες εκπλήρωσης των αρχικών της στόχων, σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι οι «Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις», δηλαδή οι Κούρδοι μαχητές, απέστειλαν τελεσίγραφο στους Τούρκους και στους δολοφόνους Ισλαμιστές που τους ακολουθούν να…παραδοθούν, (QSD’den Türk ordusu ve çetelerine teslim olun çağrısı). Μάλιστα!


Όπως αναφέρεται, η Διοίκηση των Δημοκρατικών Συριακών Δυνάμεων εξέδωσε ένα τελεσίγραφο προς την τουρκική πλευρά να παραδοθεί ειδεμή θα πληρώσει πολύ ακριβά το αντίτιμο της προσβολής της στον κουρδικό θύλακα του Efrin.
Την ίδια ώρα και μετά το αδιέξοδο στην τηλεφωνική συνομιλία Ερντογάν – Τραμπ καθώς οι Αμερικανοί προειδοποιούν τους Τούρκους να μην το… «παρατραβήξουν», έγινε γνωστό από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ ότι ο Άσαντ ετοιμάζεται να ενισχύσει στρατιωτικά την κουρδική άμυνα και να αντιπαραταχτεί στους ισλαμιστές που ακολουθούν τους Τούρκους στην εισβολή στην Συρία.
Φαίνεται πως αλλιώς τα σχεδίαζε ο σουλτάνος και… αλλιώς τα βρήκε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.