Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ… ΜΙΛΙΑ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Εικόνες από τα νοσοκομεία που βρίσκονται κοντά στο πεδίο των στρατιωτικών επιχειρήσεων, δημοσιεύουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ με τους τραυματίες από τις πολεμικές συγκρούσεις, γεγονός που δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα όπως προπαγανδίζουν από την αρχή ότι θα κάνουν… περίπατο στον κουρδικό θύλακα του Afrin.


Ο ίδιος ο αρχηγός της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, στρατηγός Arif Çetin, επισκέφτηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε όπως αναφέρεται για την κατάσταση τους.

Οι πληροφοριες για νεκρούς είναι πολύ λίγες, με την μοναδική πληροφορία άτι την πρώτη μέρα σκοτωθήκαν 5 Τούρκοι στρατιώτες.
Εν μέσω… «καυτών» εξελίξεων!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.