Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ρωσικό Υπ.Εξ: oι ΗΠΑ επιχειρούν να επαναλάβουν στη Συρία το σενάριο που εφάρμοσαν σε Γιουγκοσλαβία,Ιράκ, Λιβύη.


Le drapeau syrien
Κατηγορώντας τη Δαμασκό για χημικές επιθέσεις οι ΗΠΑ επιχειρούν να εφαρμόσουν τα ίδια σενάρια που υλοποίησαν σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ και Λιβύη καταγγέλει το ρωσικό Υπ.Εξωτερικών.

«Δια γυμνού οφθαμού μπορεί να δει κανείς την εμμονή των ΗΠΑ να επαναλάβουν στη Συρία το ίδιο σενάριο που ήδη πραγματοποίησαν στη Γιουγκοσλαβία,στο Ιράκ και τη Λιβύη.Η διεθνής κοινότητα οφείλει ν΄αρχίσει να σκέπεται αυτό που συμβαίνει. Και συμμουλεύουμε την Washington να σταθμίσει τα τυχόν αποτελέσματα μια επιδείνωσης των σχέσεων με τη Ρωσία. Κάτι τέτοιο απαντά στα συμφέροντα του αμερικανικού λαού;» αναρωτιέται το Υπ.Εξωτερικών της Ρωσίας στο site του.sputnik 25.1.18
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.