Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η μονόπλευρη ελληνική εξωτερική πολιτική πληρώνεται με βαρύ κόστος για τα εθνικά μας θέματα.


Με ιδιαιτέρα ειρωνικά σχόλια για την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία, σχολιάζουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ.
Ο τουρκικός «τσαμπουκάς» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, έτρεψε σε φυγή το ιταλικό πλοίο που σκόπευε να κάνει γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ οι διαμαρτυρίες της ελληνικής πλευράς και των Κυπρίων για παραβάσεις του εθνικού χώρου έπεσαν στο κενό για τους Τούρκους.

Ειρωνικά είναι και τα σχόλια για τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, που τον χαρακτηρίζουν σαν μια καρικατούρα που φωνάζει χωρίς στην ουσία να μπορεί να κάνει κάτι για να αντιμετωπίσει την τουρκική στάση στην κυπριακή ΑΟΖ.
Αυτή είναι η κατάσταση και όσοι ακόμα πιστεύουν ότι θα τρέξουν να μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και ο αμερικανικός Πόντιος Πιλάτος, δυστυχώς κοιμούνται βαθύ ύπνο.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.