Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΕ…«ΝΟΗΜΑ» ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το σατανικό «παιχνίδι» της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από στημένη τουρκική ενέδρα συνεχίζεται, καθώς συνεχίζονται και οι ανακρίσεις από ειδικούς ανακριτές εν όψει της αυριανής εκδίκασης της υπόθεσης από την τουρκική δικαιοσύνη, (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος).


Yolumuzu kaybettik demişlerdi ama…Yunan askerleri… = Δήλωσαν οι Έλληνες στρατιωτικοί ότι έχασαν τον δρόμο τους αλλά…
Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, στην ανάκριση που διεξάγεται και στις καταθέσεις των δυο Ελλήνων στρατιωτικών παρουσιαστήκαν πολλές αντιφάσεις, στοιχείο που επιβεβαιώνει την κατηγορία ότι πράγματι διενεργούσαν κατασκοπεία σε τουρκικό έδαφος και μάλιστα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.
Το νέο αυτό δεδομένο όπως προβάλλεται από τουρκικής πλευράς, επιβιώνει την άποψη μας ότι το θέμα οι Τούρκοι και παρά τις συνεχιζόμενες καθησυχαστικές δηλώσεις από ελληνικής πλευράς θα το τραβήξουν πολύ, με όλες τις συνέπειες και με πρώτη και καλύτερη τoν πλήρη εξευτελισμό δυο Ελλήνων βαθμοφόρων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.
Τώρα μέχρι που θα το τραβήξουν, αυτό θα φάνει ίσως αύριο στο δικαστήριο αν και υπάρχουν και γι αυτό αμφιβολίες, καθώς οι Τούρκοι είναι… μάστορες στις καθυστερήσεις όταν τους συμφέρει το αποτέλεσμα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.