Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με έκπληξη και οργή οι Τούρκοι διαπίστωναν κατά την διάρκεια των μαχών στην περιοχή του Raco και στην τοποθεσία Keltepe, ότι ανάμεσα στους σκοτωμένους Κούρδους βρίσκονταν και κάποιοι που δεν έμοιαζαν με… Κούρδους και όπως εξακριβώθηκε εκ των υστέρων, ήταν ξένοι μαχητές.


Όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στο πλευρό των Κούρδων βρίσκονται τουλάχιστο 500 έμπειροι ξένοι πολεμιστές που αποτελούν την λεγεώνα των ξένων, οι οποίοι μάλιστα διακρίνονται για την αποφασιστικότητα τους να πολεμούν τους Τούρκους εισβολείς.
Ανάμεσα τους βρίσκονται μαχητές από τις χώρες Αμερική, Γαλλία, Κίνα, Ιαπωνία, Αλγερία, Καναδάς, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Σλοβενία, Αυστραλία και Ισπανία.
Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει την Άγκυρα, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο πόλεμος αυτός έχει πάρει άτυπες διεθνείς διαστάσεις. Και το κυριότερο ότι δεν φαίνεται κανένα σημάδι στον ορίζοντα ότι μπορεί κάποτε να τελειώσει, ενώ συνεχίζουν να μεταφέρουν τα φέρετρα με τους δικούς τους νεκρούς στην Τουρκία.
Με λίγα λόγια, μπλέξιμο χωρίς τελειωμό.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.